eline sağlık..
Bugün Erzurum -25 bırakın coolstart'ı traktöre uygukamayı evlerde nefesimizden buhar çıkıyor
Bugün Erzurum -25 bırakın coolstart'ı traktöre uygukamayı evlerde nefesimizden buhar çıkıyor
En son -8 i gördük abi burda Allah size kolaylık versineline sağlık..
Abi şuanlık memnunum çekisi hoş güzel steyri aratmıyor ama tabi aratmamasının sebebi çift çeker olmasi yaza steyr yada İşbora düşünüyorum ufak işler için gübre yüklemek ve fındıklık içinMaşallah perkinsler soğukda iyi çalışıyorlar.Nasıl memnunmusuz e+ dan ?
Abi şimdi yeni ya korkuyorum hiç kurcalamıyorum dokunmaya bile çekiniyorum Vallaha 10 saat sonra yağ değişimi var o servis gelince bijonlari falan sıktıracam belki gevsemiştir diyemaşallah güzel çalıştı depoyu sarmana gerek yok biraz gaz yağı at içine mazotunda kaliteliyse donmaz...
Teşekkürler abi admin abi sağolsunAlperen, eski nickine kavuşmuşsun. Tekrardan hayırlı olsun.
Garajda abi traktör donma falan yok -8 gibi bi soğuk gördük her ihtimale karşı sardım depoyuNeresi burası ki depoyu saracak kadar soguk. hangarda da mı donuyor depo..?