!!!SERVET 80T 4WD,den BİRKAÇ RESİM!!!

Ynt: !!!SERVET 80T 4WD,den BİRKAÇ RESİM!!!

arkadaşlarım kulakdan duyma haberlere inanıyorsunuz resimde ki erkunt 1,5 aydır gece gündüz pancar makinası peşinde durmaksızın çalışıyo gayet iyi daha hiç bir sorun görmedik yakıtta çok ideal 1 depo mazotla 4 kamyon pancar dodoruyor yanında aynı işi yapan 3.085 2wd 3 koyon dolduramıyor aradaki farkı düşünün

yav kardeşim 2006 dan beri 5 li 14 numara aydın pulluk kullnıyorum.13 kazayagı kullnıyorum arkasında 32 dıskaro takırum kaz ayagını arkasına dikkat çekertim.saman yapyor yok öyle birşey 2005-2006 modellerde depraj bilyası sorunu olanlar oldu.ama adı şanzuman oldu.yok öyle birşey yalan yalan......

arkayı dagıtırsa versinler mahkemeye yok kardeşi,m adalet var kanun var inanmayın hangi devirde yaşıyoruz.bir sakızın arkasına düşmeyin.sizler başka markaların şikayetim.com larda intoko ian sitelerinde nelerin oldugunu incelet-yin daha erkunt buralara düşmedi demekki yalan

Erkunt kullanan arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak isderim seneye erkunt almayı düşünüyorum pancarda kullanacam 5000 var tek remork götürebiliyorum.çünkü gidiş düzergahımda %10 luk rampa ve iniş var.iki romark kullanamıyorum size sorum erkuntun 3 silindirli olması ve çekişin kuvvetli olması dolayısıyla arkama bakmadan ve petrola abone olmadan gidebileceim erkut 70 likmi 80 likmi bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Orta sınıf bir çifciyim buda aklınızda bulunsun.
5000 lik fortla 2.5 km lik yolu gidiş dönş 5 km kabul edersek 15 sefer yapıyorum 75 km de70lt re mazut yakıyor bunu erkunla karşılaştırma yaparsanız sevinirim

alcagın erkunta göre degişir.4x4 alırsan yolda biraz yakar.tüm 4x4 ler fazla yakr.tek çeker alırsan az yakar.ama tutulan satılan aranan 80 4x4 lüksü veya normali fark etmez.güçlü ve saglamdır.3 silindiri aramassın.4x4 ler yolda bayılıyor.çok hızlı suratları var.ama yinede yolda çok iyiler.yakıtını fortla bilemem.yolda ama tarlada rampda egimde emsalsiz.
hesabını iyi yap al.