server 80 t LÜKS kırşehir

Ynt: server 80 t LÜKS kırşehir

arkadaşlar benim iice kafam karıştı erkuntlar iiimiii kötümü nediyonuz ama üç silindirli olması çok canımı sıkıyo ve motorları hoşuma gitmio kimi iii diyo kimiii kötü diyo

arkadaşlar bu traktörleri 2008 de lüks diye sözde yeni bir seri çıkardılar aslında lüksle hiç bir alakası yok tek farkı lift , hidrolik takviyesi için ilave piston birde göstergelerin olduğu yerde ufak tefek değişiklikler bunlar zaten böyle bir traktörde olması gereken şeyler isim değiştirmeye ne gerek var hepsinde olsun çiftçiden fazla para almalarına ne gerek var pardon birde traktörün arkasına bir ekipman takarken hidrolik kolları indirip kaldırmak için mekanik bir kol.2007 motorlarda bu kol yok tek başına bir ekipman takman çok zor takarsında inde bin yapmanlazım madem çiftçinin yanında ,böyle ufak tefek şeyleri çiftçiye jest yapsınlar traktör servise gittiği zaman yada gezici servisi göndersin taksınlar yok nerede onlar için herşey paradan ibaret birde ekzost sistemi değişti .eski tip (2007 ve öncesi )ayçiçeği, pancar ara çapası yaparken görüş açını çok engelliyor .bunların hepsini biz çiftçiler öneri vererek değiştirdik fakat bu değişiklikleri bize isim değiştirerek parayla satıyorlar.çok iyi hatırlıyorum mf .yi beğenmezler ama hidrolik kollarında bir değişiklik yaptılar köylere servis gönderip hepsini ücretsiz değiştirdiler yanılmıyorsam birde 3050 masseylerdede fren tertibatındada bir değişiklik yapmışlardı onlardada aynı te köylere servis göderdiler yani herşey para değil çiftçileri böyle ufak şeylerle madur ediyolar..

ARKADAŞLAR ERKUNT GÜZEL MOTOR 3 SİLİNDİR HİÇ ÖNEMLİ DEGİL.UNUTUN BU SİLİNDİRİ ERKUNT ALIRKEN.UFAK TEFEK EKSİKLİKLER VAR.YENİ MODELLERDE BUNLAR GİDERİLMİŞ.KABİN BUNDAN SONRA DÜZELECEK. AMA ERKUNT GÜZEL.ERKUNTU OLAN VEYA ALMAYI DÜŞÜNEN VE MERAK EDEN FABRİKA İLE BAGLANTI KURSUN.YAKLAŞIMLARI ÇOK GÜZEL.HATALARI VE KUSURLARI SÖYLEMENİZDE HEM ÇİFTÇİLER AÇISINDAN HEM FABRİKA AÇISINDAN FAYDA SAGLAR.İSTEDİĞİNİZ ZAMAN FABRİKAYI GEZER EN YETKİLİ KİŞİLERLE GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ.DİYOLĞ ÇOK İYİ

bana kalsa her zaman massey ferguson 63.000 vereceğime giderim fmnin 3.095 D 4x4 alırım biz aldık 60.000 ama fhantom deil. arkasında 5 li 14 numara pulluk var banamısın demiyo hemde arazi dalgalı ben yani her zaman masseyden yanayım çünkü piyasanın traktörü altın gibi hemen galericiler gözü yumuk alır neyse ben fikrimisöyledim güzel fotolar tşk.[/b] [flash=200,200]http://ANGARALI[/flash]

kardeşler herkez bir yorum yuapmış ama şunu soyleyim bnde servet var bakın 1oo ps ye kadar her türlü traktörle çekişirim senin 3.095 işinin çekişi iyi olabilir ama erkunttan iyi değil birde yakıt olarak karşılaştır.pancar zamanı pancar taşırken 285s ler 70-56 lar 2 tane 4 tonluk araba takılyorlar ama ben ben üç tane takıyorum arkaya bakmaya gerek yok zaten ben 450-500 dönüme yakın pancarı onunla taşıdım . elalem 150 dönümü sökesiye bn söküp taşımasını yaptım erkunt sayesinde .

morrrrr link=topic=9869.msg178326#msg178326 date=1241888835' Alıntı:
kardeşler herkez bir yorum yuapmış ama şunu soyleyim bnde servet var bakın 1oo ps ye kadar her türlü traktörle çekişirim senin 3.095 işinin çekişi iyi olabilir ama erkunttan iyi değil birde yakıt olarak karşılaştır.pancar zamanı pancar taşırken 285s ler 70-56 lar 2 tane 4 tonluk araba takılyorlar ama ben ben üç tane takıyorum arkaya bakmaya gerek yok zaten ben 450-500 dönüme yakın pancarı onunla taşıdım . elalem 150 dönümü sökesiye bn söküp taşımasını yaptım erkunt sayesinde .

arkadaşım sende kaçlık var ve erkuntlar tutuğunu koparan pehlivanlar