SEN DOLDUR BEN İÇEYİM

Ynt: SEN DOLDUR BEN İÇEYİM

güzel paylaşım cihan abi söle tümoya fazla içmesin sarhoş olur sonra :D
bu arada dikkatimi çekti tümonun çamurluklara noldu çıkartmışın

_ÖzGüR_ link=topic=42491.msg387763#msg387763 date=1303589329' Alıntı:
güzel paylaşım cihan abi söle tümoya fazla içmesin sarhoş olur sonra :D
bu arada dikkatimi çekti tümonun çamurluklara noldu çıkartmışın
kırıldı kırıldı ??*-s zuha-*-s zuha-*-s

Sistemi güzel kurmussun EKOC abi. Bizim ihtiyar hala 100 litrelik bidonlarla getiriyor mazotu. Sonra onu yag tenekesine koy ondan sonra depoya. Her isin kolayi var ama iste söyleyince' sende ne cok biliyon' diyince susuyoz mecbur)))

güzel paylaşım. bizimkiler görmesin. sonra bak millet motorunu 3 tonluk tankerle doyuruyo bizim deponun yarısı bile dolu değil diye ;D

qarizmatiqa link=topic=42491.msg387792#msg387792 date=1303591522' Alıntı:
bunu nasıl dolduruyosunuz petrolden tanker mi geliyor?
tarım kredi koopun tankeriyle dolduruyoruz genelde.evet dobloda dizel.hepsi yakıyor zaten bi mf 135 lik hariç :D
rocky link=topic=42491.msg387807#msg387807 date=1303592584' Alıntı:
güzel paylaşım. bizimkiler görmesin. sonra bak millet motorunu 3 tonluk tankerle doyuruyo bizim deponun yarısı bile dolu değil diye ;D
;D arada sende sevindir artık

güzel paylaşım Cihan eline sağlık, Cihan kullandığın mazot euromu? birde arkasındakilerle
dekara nekadar yakıyor acaba hesapladınmı hiç?

tşkler paylaşım için. işin kolayını buşlmuşsunuz biz hala 50 litrelik bidonlarla uraşıyoz...
birde bu depoya şeker koyuyolarmış duyduguma göre?

ohh başkan senin sistem iyimiş :D bide bize bak spor salonu gibi 1bidon mazot için beye hareket yapmak gerekiyo zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s şuna bak perişan olmuşz ;D (kuzen ve ben) sağdaki benim :D

resim106.jpg

bartu link=topic=42491.msg388457#msg388457 date=1303674719' Alıntı:
güzel paylaşım Cihan eline sağlık, Cihan kullandığın mazot euromu? birde arkasındakilerle
dekara nekadar yakıyor acaba hesapladınmı hiç?
evet mustaf abi euro.hiç hesaplamadım be abi.ama genel olarak köydeki abiler euroyu daha çok yakıyor diyolar turbosuz motorlara.
mf266g link=topic=42491.msg388486#msg388486 date=1303678116' Alıntı:
tşkler paylaşım için. işin kolayını buşlmuşsunuz biz hala 50 litrelik bidonlarla uraşıyoz...
birde bu depoya şeker koyuyolarmış duyduguma göre?
nereden duydun :D
anayurtlu 3105d link=topic=42491.msg388507#msg388507 date=1303681001' Alıntı:
ohh başkan senin sistem iyimiş :D bide bize bak spor salonu gibi 1bidon mazot için beye hareket yapmak gerekiyo zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s şuna bak perişan olmuşz ;D (kuzen ve ben) sağdaki benim :D
yapalım sanada bi 3 tonluk tanker rahat et bileder :D tanıyorum seni zuha-*-s

böylesine can kurban,içmeyecek de yanında mı yatacak :) bizim de volkanın hesap varillerle hallediyoruz en azından pompa elektrikli ordan yırtıyorum :)

Paylaşım için teşekkürler Cihan.. Bir tek sayaç noksan oda olsa..PO..:D Valla tam bizim krala göre bi işletme..:D

nailyetek link=topic=42491.msg388673#msg388673 date=1303733798' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler Cihan.. Bir tek sayaç noksan oda olsa..PO..:D Valla tam bizim krala göre bi işletme..:D
senin kralı transfer edelim bizim buraya abi :D

Yaza rastladigi için çok sicak geçen bir ramazan günü, Hoca`yi sakaci bir komsusu iftara çagirir. Sofraya otururlar. Ortaya buz gibi bir tas hosaf gelir. Ev sahibi, HocaViin ve misafirlerin önüne küçük kasiklar koyar. Kendi önüne de kocaman bir kepçe. Iftar açildiginda, ev sahibi kepçeyi hosaf tasina daldirip içtikçe, 'Ohhh, öldüm, ' der. Hoca ve digerleri küçücük kasikla hosafin tadina bir türlü varamazlar. Hoca bakar ki olacak gibi degil, kepçeyi kaptigi gibi ev sahibinin elinden alir. ``Efendi, efendi` der, ver su kepçeyi de biraz da biz ölelim! '

birazda benim kral içse iç-*-*