Biz kızıl ot deriz bunaBundan bahsediyorsan 3 tane firmaya sordum yok dediler. Ekli dosyayı görüntüle 49411
Biz kızıl ot deriz bunaBundan bahsediyorsan 3 tane firmaya sordum yok dediler. Ekli dosyayı görüntüle 49411
Tarla sarmaşığına etkili ilaç varmı?
Malesef ot çok gelişince ilaç etki sini yitiriyoŞimdiki sorun yabanî madımak ve sarmaşık.
Özellikle madımağın çözümü var mı?
100 belvedere + 100 gothic uyguladım.hardallar duman olmuş . Zayıf olan madımaklarda ölmüş ama gelişenlerde hiçbir değişiklik yok 3 gün oldu.
Birde buğday bitmiş gallant attım ama fayda etmedi heralde 5 gün oldu. Ekli dosyayı görüntüle 50007Ekli dosyayı görüntüle 50008Ekli dosyayı görüntüle 50009
Dün pancar eken bir akrabamız geldi. Hiç uğraşma diken ilacı at araçapasını çek yabanî madımakpancarı boğmaz dedi. Ne kadar doğru. Benim tarlada sarmaşık vardı ben 7 ton aldım dedi.Malesef ot çok gelişince ilaç etki sini yitiriyo
Buğday dar yapraklı otlar gurubuna girer buna göre ot ilacı bul tahminim madimakta bu guruba yakın
Eğer işçi varsa ara çapa çek kalanı çapalattır.
Bunun düşmanı sirken domuz pıtrağı ve ayrık başka otlar okadar boğmuyor.Dün pancar eken bir akrabamız geldi. Hiç uğraşma diken ilacı at araçapasını çek yabanî madımakpancarı boğmaz dedi. Ne kadar doğru. Benim tarlada sarmaşık vardı ben 7 ton aldım dedi.
Diken ilacı+ geniş yapraklı küçükken öldürüyor. Madımak küçükken pancar daha 2 yapraktı atamadım. Sonra attımsada fayda etmedi küçükler öldü.Bunun düşmanı sirken domuz pıtrağı ve ayrık başka otlar okadar boğmuyor.
Ama senin pancarda küçük bir ara çapa çek bekle bakalım iki güne belli olur durum
Diken ilacı gothic bizde bazı tarlalara uygulayacaz.
Ama diken ilacı madımağı öldürür mü bilmiyorum
Ölmüş otlar bayağı pancar kurtarır
Doludan birşey olmaz çok küçük değilse hemen sökmeS.a arkadaşlar bizim pancar sizlere ömür, 2. Ekip pancarı da tolu vurdu. Bu saatten sonra ne eksek olur ? Veya boş mu bıraksak ?