Merhabalar Efendim.
Öncelikle iyi Dilekleriniz için Teşekkür Ederim.
Sorulara Gelince Memnuniyetle Cevaplarım.
1- 16 Cm Dişlilerini İç Piyasadan Temin Ettim Konyada 3.cü Organize Sanayii Bölgesinde
http://www.canbilenler.com/index.html Döküm Birebir Aynısını Yapıyor.( Eski , Üzerindeki Diskler Yanılmıyorsam 90 delikli. 16 Cm lik Disk 41 Delikli Olacak)
2- Makina Kaplamalı Tohum Atıyor. Tohum Ünitelerine Fazla Tohum Doldurmazsanız Sıkıntı Çıkarmıyor. Tamamını Doldurursanız Distler Sürekli Tohumla Temas halinde olduğu için Haliyle Kaplamada Nadiren Kırılma Açılma oluyor. Dolayısıyla Kırılan tohumlar Çift Düşüyor. (Fazla Değil ama) Bu Sorunun Çareside Tohum Ünitesine Fazla Tohum Koymamak.
3- Evet Kaplamalı Tohum Ekiyor.
İlaveten Şunuda Belirteyim. Ben Dört Yıldır "Çapasız" Pancar yetiştiriyorum. İşçiye Ameleye Son.
Goltix Kullanıyor iyi verim alıyorum.
Tarlanın Durumuna Göre Pancar çıkışından sonra ot gelirse Geniş yapraklılara "Belvedere" Dar yapraklılara "Süper Gallant" Kullanıyor ot sorununu çözüyorum. İlaçlı mücadelenin Şöylede bir avantajı var.
Otlarla Mücadeleye Henüz Çimlenme Döneminden Başladığın için Kullanmış olduğun Kimyevi Gübre ve Mineraller Pancara Kalıyor. Hiç Zayiat olmuyor.
Dolayısıyle Avantaj sağlıyor..