Sürüm öyle derin olacak pancar için Case'ci abim öyle istedi yarın beraber süreceğiz jx65c ile..Dene bakalim ama 40 45 cm surucem diye ugrasma normal nadas et ve vitesleri dene bakalim en son kacinci vitesi gorecek
Case vs.. Zetor PloughEee surati ceken videoyuda ceker bi zahmet yarin bekliyoruz
Case vs.. Zetor Plough
Case bir büyüğüyle gitmek istedi tarlaya..65hp ye 90 hp hıc adılmı yanıı gucun ona mı yettı sadecee zetorların gucu ancak 65 by traktore mı yetıyor acaba nerde o kelımeler 70 ligi 90 hp ıdıı tersınden anlamak gerekıyormus 90 lıgı 65 hp
Case bir büyüğüyle gitmek istedi tarlaya..
65 hp gecınce yuru yavrum zetor mu olcakk valla guluyorum 65 hp bı zetor getıreydınızde karsına ozaman goreydıkk
ironiyi anlayamamış oluşuna ben de çok güldüm bay caseci
Sivasta toprak ne kadar sert olabilir . Bende tokatliyim goruyom biliyom suruleni 20 santim ya var ya yok topuklayip gidiyolar tokatin sivasa yakin yerleride oyle
Sivasta toprak ne kadar sert olabilir . Bende tokatliyim goruyom biliyom suruleni 20 santim ya var ya yok topuklayip gidiyolar tokatin sivasa yakin yerleride oyle
Abi ben sivaslıyım toprak konusunda dediğiniz şeylere katılmıyorum, toprak yapısı çok farklı bir olay, köyde 3 parça ayrı ayrı yerlerde tarlam var seri 3le sürüm yapıyorum kum gibi toprak; özün içindeki bazı tarlalarda 4 takfiyeye düşüyor motor, yaptığınız sivas tokat benzetmelerine katılmıyorum, toprak köyiçinde bile değişiyor gel gör ki, ilden ile değişmesin..