Satılık Taral 600 Litre Kapasiteli İlaçlama Makinası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: Satılık Taral 600 Litre Kapasiteli İlaçlama Makinası

Parça parça satmıyoruz :)
Ama sen makinayı bütüm alıp parçalayabilirsin. :)

EH ben şansımı denedim.beyaaa

Abi hayırlı satışlar.Makine temiz ihtiyaç fazlalığından satılık.Darbe boya yok.Garaj arabası..Bir an sahibnden de hissettim kendimi ufuk abi :D Pazarlama on numara ;)

alper4u link=topic=72459.msg842844#msg842844 date=1391813125' Alıntı:
Abi hayırlı satışlar.Makine temiz ihtiyaç fazlalığından satılık.Darbe boya yok.Garaj arabası..Bir an sahibnden de hissettim kendimi ufuk abi :D Pazarlama on numara ;)
Sahibinden linkindede böyle yazıyor :)
Nabalım sanal alem böyle i ayak uydurmak lazım :)
Öğretmenden felanda yazmak lazımdı :)
Birde ilacı uzun ve büyük tarlalarda atmıştır , şehir içinde yani küçük tarlalarda kullanılmamıştır , lütfen galeri iseniz aramayın vs de yazsam tam olurdu sanırım :)

kaç meme var yada kaç metrelik makina

tolga link=topic=72459.msg848201#msg848201 date=1392584234' Alıntı:
kaç meme var yada kaç metrelik makina
Kol uzunluğu 12 m , meme sayısını saymadım hemşehrim.
Makina sanayide İrtem bayisinde , kolay ulaşılıp incelensin diye oraya koyduk , bayiden rica edip , makina bize ait , yolun düşerse orada inceleyebilirsin.

ctesi yücelin ordaydım senin makine demek o pompa temiz duruyor alıcısına şimdiden hayırlı olsun

Hayırlı satışlar.
2-3 yıl önce 600 litreliğe niyetlendim.Yakın diye Taral ın Bayrampaşa daki fabrikasına gittim.Bir fiyat söylediler,ürktüm.Sonra Konya Önallar dan yarısına aldım,Amasya ' ya da gönderdiler.Beraber gezdiğimiz avrasya fuarında benimkinin yenisi 2000 tl idi. Lafın kısası Taral her zaman pahalı.İstediğiniz fiyat normal.

Göktürk- link=topic=72459.msg848350#msg848350 date=1392626492' Alıntı:
Hayırlı satışlar.
2-3 yıl önce 600 litreliğe niyetlendim.Yakın diye Taral ın Bayrampaşa daki fabrikasına gittim.Bir fiyat söylediler,ürktüm.Sonra Konya Önallar dan yarısına aldım,Amasya ' ya da gönderdiler.Beraber gezdiğimiz avrasya fuarında benimkinin yenisi 2000 tl idi. Lafın kısası Taral her zaman pahalı.İstediğiniz fiyat normal.
Çok çeşitli firmalar var abi üretim yapan , bundan önceki makinamız farklı bir firmanın malıydı , 400 litre kapasiteydi , o dönemdede Taral yine pahalıydı , o zamanki bütçe şartlarından ucuz olanı tercih ettik , Taral almadık , ama aldığımıza birçok kez pişman olduk , sonrasında o makinayı elden çıkarıp 600 litrelik Taral aldık.
Biraz şans işi , bir kalite işi , artık seçenek çok , cebindeki paraya göre mal öneriyor firmalar , ilaçlama makinasını ne kadar kullandığına bağlı olarak ona göre karar verip almak lazım. Önceki yıllarda senede bir defa buğdaya , senede bir defada ayçiçeğine ilaç atıyorduk olay bitiyordu.
Lakin son senelerde ot ilacı , kök boğaz ilacı , pas ilaçları , sünne ilacı derken , hümik asit , ayçiçeği ilacı derkan , ilaç makinası en çok kullanılan aletlerden birisi oldu , ilaçların maliyetide epeyce fazla , mesela kök boğaz ilaçları dekara 7-8 tl ye mal oluyor. Bu sebeple ilaç makinası çok önemli artık bölgemizde , kaliteli bir mal olup , servis ve yedek parça imkanlarının fazla olması insanların tercihini etkiliyor. Düşünsene abicim , tam kök boğaz ilacı atılacak , makina tarlada arıza yapıyor , servise gitmek istiyorsun bulunduğun ile servisi yok , parça istiyorsun uzak şehirden gelmesi zaman alıyor , tercih yaparken bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım. Bu sebepleri göz önünde bulundurarak yeni makinayıda Taral tercih ettik , gönül rahatlığı makinayı ile tavsiye ederim.

Konu günceldir.
Fiyat 1700 olarak güncellendi.

Konu kilitlenebilir , makinamız civardan bir çiftimize satıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...