SATILIK LS R60 KEPÇELİ (((ACİL YARDIM)))

Ynt: SATILIK LS R60 KEPÇELİ (((ACİL YARDIM)))

Kepçe basit bi demir parçası gibi görünse de öyle değil..

*Yol konumu var mı (yolda yumuşak modda sarsıntısız sürüş)

*Otomatik dengeleme var mı?

*Kullanılan malzeme-işçilik ve et kalınlığı?

İyi bi kepçe 15 TL ' den aşağı zor..

Burda 70 ' lik Hattat 4x4 kepçeyle çalışırken ortadan bölündü, incelemedim ama %90 şuç kepçededir diye düşünüyorum..

Açıkca Fotodaki Alparslan kepçe de üretiyor. Sakarya Özkan makina SADECE kepçe üretiyor. Seçme imkanı varsa Özkan derim.. Hatta geçen Case ' ciler sadece bizde orjinal kepçe var diye çok övdüler epey inceledim bizim Özkan makina yapısını onların orjinale değişmem!

Bu motor bu kepçeyle 1 tonu aş(a)maz.. arkada ağırlık olmadan da çalışmak ÇOK tehlikeli olur..

Sorduğun için söylüyorum. Geçen Zetor 6441 4x4 vardı O ayarında 28 TL (3 günde satıldı galiba. İlan yok).. onu alıp Özkan kepçe attırırdım eğer ciddi iş varsa. O motora bedava.. ki 95 ' lik Tümoyla kapışması nette var.

Bu arada Özkan makinayla isim benzerliğimiz var, başka bişe yok :) Bu sene buraya bizden sonra 2-3 tane daha tavsiyeyle girdi çok memnunuz. Biz 1800 kg palet indirdik, son limit!

http://www.trakkulup.net/ikinci-el-alim-satim/satilik-zetor-6441-cep-herkulu/

zekhes link=topic=68358.msg778474#msg778474 date=1380212429' Alıntı:
abi yanlışınız yok demi???bana abartı gibi geldi bu fiyatlar...acele etmeyin yarın komşulara bi sorim ben....imalatcılar var..hurdacılar içinde..
Alpaslan ' dan 2 yıldır fuarlarda fiyat alıyorum daha 12 binden aşağı bir rakam söylemediler. İyi bir traktör alırsam Alp-Platin serisi ilk tercihim olacaktır.

nailyetek link=topic=68358.msg778476#msg778476 date=1380212964' Alıntı:
Alpaslan ' dan 2 yıldır fuarlarda fiyat alıyorum daha 12 binden aşağı bir rakam söylemediler. İyi bir traktör alırsam Alp-Platin serisi ilk tercihim olacaktır.

doğrudur abi.benim hiç ilgimi çeken bi konu değil..imalatcılarda var bizim komşularda hiç sormakda aklıma gelmedi merakta etmedim açıkcası...şimdi duyunca yadırgadım baya..yinede ben bi bakim belki 3-5 bi hesaplısı denk gelir..

Burda ALP var, fuarlarda da inceleme fırsatı oldu..

Nail abi son kararını vermeden Sakarya-Özkan makinayı bi incele derim, TEK işi kepçe.. samimi söylüyorum Casecilerin bizimki orjinal fabrikasyon dedikleri kepçelerle değişmem..

Burda forumda palet indirme, gübre yüklemeleri paylaştım.. Normal römorku 5-6 dk. gübre dolduruyor..

zekhes link=topic=68358.msg778479#msg778479 date=1380213111' Alıntı:
doğrudur abi.benim hiç ilgimi çeken bi konu değil..imalatcılarda var bizim komşularda hiç sormakda aklıma gelmedi merakta etmedim açıkcası...şimdi duyunca yadırgadım baya..yinede ben bi bakim belki 3-5 bi hesaplısı denk gelir..
UÖZKAN.77 link=topic=68358.msg778481#msg778481 date=1380213272' Alıntı:
Burda ALP var, fuarlarda da inceleme fırsatı oldu..

Nail abi son kararını vermeden Sakarya-Özkan makinayı bi incele derim, TEK işi kepçe.. samimi söylüyorum Casecilerin bizimki orjinal fabrikasyon dedikleri kepçelerle değişmem..

Burda forumda palet indirme, gübre yüklemeleri paylaştım.. Normal römorku 5-6 dk. gübre dolduruyor..
benim için çok acelesi yok zaten, ben birazda operatör geçmişim olduğu için merak ediyorum. iyi bir traktör alırsam; sök-tak olayı çok basit ve hızlı olduğu için alpaslanı beyeniyorum, birde traktörün orjinal görünümü bozulmadığı için. Diğer firmaları pek incelemedim, belkide daha iyileri vardır.

abi bu ne traktörmü alıyosun kepçemi marka olarak ls yi beğenmiyosan parana kıyıp 3060 alıp kepçe taktıracaksın o zaman... 3060 10hp daha guçlu ve yakıtı fazla ls den ama konfor ve özellikse ls .... ls 57 hp 3060 67 hp

Bizde de az biraz operatörlük var abi.. :)

Özkan da ön ataşman mesela kova 1 dk, tüm kollar 5 dk içinde sökülür-takılır.. bu çok önemli değil, artık portatifler de standart hale geldi.

Ama yol sürüş, otomatik dengeleme ÇOK önemli. Yol sürüş tüm kazıcı-yükleyiciler de bile yok opsiyon..

Otomatik dengeleme yoksa ön kepçeyi, hafriyatı sürücü kendi üzerine bile kazayla boşaltıp, dökebilir! Hayati önemi var... palet indirirken de büyük kolaylık.

Kötü bi kepçeye balata da dayanmaz, motorda ikiye bölünür, herşey beklenir..

nailyetek link=topic=68358.msg778483#msg778483 date=1380213519' Alıntı:
benim için çok acelesi yok zaten, ben birazda operatör geçmişim olduğu için merak ediyorum. iyi bir traktör alırsam; sök-tak olayı çok basit ve hızlı olduğu için alpaslanı beyeniyorum, birde traktörün orjinal görünümü bozulmadığı için. Diğer firmaları pek incelemedim, belkide daha iyileri vardır.

haaa..tabiri caizze ıncıksın sen :))) bakalım abi burdakilerde öylemi yoksa kara düzenmi ben pek anlamam yarın öğremelim fiyatlarınıda yazarım burda...

UÖZKAN.77 link=topic=68358.msg778489#msg778489 date=1380213903' Alıntı:
Bizde de az biraz operatörlük var abi.. :)

Özkan da ön ataşman mesela kova 1 dk, tüm kollar 5 dk içinde sökülür-takılır.. bu çok önemli değil, artık portatifler de standart hale geldi.

Ama yol sürüş, otomatik dengeleme ÇOK önemli. Yol sürüş tüm kazıcı-yükleyiciler de bile yok opsiyon..

Otomatik dengeleme yoksa ön kepçeyi, hafriyatı sürücü kendi üzerine bile kazayla boşaltıp, dökebilir! Hayati önemi var... palet indirirken de büyük kolaylık.

Kötü bi kepçeye balata da dayanmaz, motorda ikiye bölünür, herşey beklenir..

neymiş abi o otomatik dengeleme???kepçeyi traktöre mi paralelliyo zeminemi anlamadım ben???zemine denge zaten liftlerin arkasından kendi şasesine bi bağlantı oluyor o değilmi??

UÖZKAN.77 link=topic=68358.msg778494#msg778494 date=1380214791' Alıntı:
Siz sadece kepçeyi yukarı kaldırısınız, otomatik dengeleme ön kovanın, paletin açısını AYNEN muhafaza eder. Böylece iş ÇOK kolaylaşır, kazalar en aza iner..

İlk videoda 2. dk sonrasına dikkat..

http://www.trakkulup.net/diger-548/on-yukleyici-sistemleri/

tamam bende bundan bahsediyodumda anlatamadım :))) bunu opsiyon satıyolar hee???vay anasını memleketin haline ...

Sarsıntısız yol sürüşü de opsiyon... hatta bu sistem bildiğimiz JCB, Hidromekler de bile standart değil.

Bu arada Kepçeli LS konusu kaynamasın. Ama bunlar önemli ayrıntılar..

Bence bölgende denk gelebilecek en iyi tercih:

1-İl dışından değil, geçmişini kullanıcısını araştırma şansın war...

2-Zaten LS kullanıyorsun memnunsun, serwisini bakımını abidiğini gubidiğini biliyorsun...

3-35 TL de buluşun bence alıcı her zaman denk gelmez kız istenirken werilir... :)

tüm arkadaşlara çok teşkkür ediyorum nasipse cumartesi tekara yüz yüze görüşmeye gideceğim inşallah Allah utandırmaz. 70lik 4*4 var bununlada getir götür işleri , samra yükleme işleri ve bahçede kullanmak için uygun olacak ++ yüksel tarım 5m3 katı gübre dağıtma römorkunu düşünüyorum kuban sonu nasip olursa bölge tek olacak bekli 3,5 kuruş ekmek yeriz

BOZKURT07 link=topic=68358.msg778606#msg778606 date=1380227273' Alıntı:
tüm arkadaşlara çok teşkkür ediyorum nasipse cumartesi tekara yüz yüze görüşmeye gideceğim inşallah Allah utandırmaz. 70lik 4*4 var bununlada getir götür işleri , samra yükleme işleri ve bahçede kullanmak için uygun olacak ++ yüksel tarım 5m3 katı gübre dağıtma römorkunu düşünüyorum kuban sonu nasip olursa bölge tek olacak bekli 3,5 kuruş ekmek yeriz
abı bu traktorde debrıyajsız ılerı gerı mı var ? eger öleyse cok ıyı bence kepce ıcın kullanımı vıdeosunu ızlememıstım ızledım sahıden guzel asılıyor bence kacırma derım zaten kepceyede baya fıyat cekıolar 3060 bırde kepce alırsan işin ısıncen cıkamassın 3060 zaten bıraz yakıtı fazla ls nın yakıtı az birde ŞATIL olayı var ls de 3060 ı aratmaz gibi gozukuyor anlş-*s

tumosannn link=topic=68358.msg778616#msg778616 date=1380228027' Alıntı:
abı bu traktorde debrıyajsız ılerı gerı mı var ? eger öleyse cok ıyı bence kepce ıcın kullanımı vıdeosunu ızlememıstım ızledım sahıden guzel asılıyor bence kacırma derım zaten kepceyede baya fıyat cekıolar 3060 bırde kepce alırsan işin ısıncen cıkamassın 3060 zaten bıraz yakıtı fazla ls nın yakıtı az birde ŞATIL olayı var ls de 3060 ı aratmaz gibi gozukuyor anlş-*s

ewet kardeşim direksiyonun yanında ileri geri kolu var yapısına göre fena değil bana az yakacak motor lazım + maddi olark uygun olması lazım işimize yeterli 4*4 var 3060 çok güze ama ara işlerinde hem çok yakar birde işin içinden çıkmam o durumda

BOZKURT07 link=topic=68358.msg778630#msg778630 date=1380228853' Alıntı:
ewet kardeşim direksiyonun yanında ileri geri kolu var yapısına göre fena değil bana az yakacak motor lazım + maddi olark uygun olması lazım işimize yeterli 4*4 var 3060 çok güze ama ara işlerinde hem çok yakar birde işin içinden çıkmam o durumda
evet abı guzel tercıh ılerı gerısı debrıyajsız mı acaba bu arada kepceyi oynatması oldukca serı bekleme vs sı yok yanı guzel bnce

tumosannn link=topic=68358.msg778632#msg778632 date=1380228957' Alıntı:
evet abı guzel tercıh ılerı gerısı debrıyajsız mı acaba bu arada kepceyi oynatması oldukca serı bekleme vs sı yok yanı guzel bnce

mekanik levye ama çok yumşak kullandım daha önce komşuda var bizmde