Tabiki beğenmeyebilirsin buna hak veririm bu kişisel bir görüştür
Ama eksik taraflarını gidermeye çalışmak eksik taraflarının tam olarak giderildiği anlamına gelmez burda usta devreye girer ustadan ustada fark var
Hidrolik kollarını şurda bikaç senedir ne takıpta kırıyorsun bukadar yaw bizim 20 senede 2 defa kırıldı o da zamanla yan kollardan oluşan boşluktan dolayı kolların çukurlardan geçerken sağa sola çarpmasından kaynaklanıyor boşluk varsa giderilmediyse kırılması muhtemel. 1990 ların başında tamamlanmış ve piyasaya sürülmüş bir traktör olduğunu düşünürsek bence arka lamba taktıklarına bile dua etmelisin seninkisi biraz kişisel bir şikayet
İleri geri kolundaki şikayetinde yaklaşık 20 senedir Valtra kullanıyor olmandan kaynaklı gene kişisel bir şikayet donanımsal ya da tasarımsal bir sorun değil
Şaft kavramasının kollu değil düğmeli olduğunada dua etmelisin basit ve kullanışlı yapılmış o yıla göre bu da kişisel bir şikayet
Kelebek camlarının açılmamasıda dönemin orjinal kabin mantığına olan vurgusundan ve ses izolasyonunu tam sağlama düşüncesinden başka bişey değil
Sol hidrolik kolu hassasiyet sağlıyor bir stoper olsa güzel olabilrdi buna katılıyorum yanlız kolda bir sorun yoksa aşağı düşmüyor zaten bıraktığın yerde duruyor sürüm boyunca
Aradaki kişisel şikayetleride es geçiyorum personal konular
Ben 20 senedir kullanıyorum uzaktan süreklide 2 römork çekiyorum frenlerin koku yaptığına hiç rastlamadım fazla zorlandıysa biraz ses yapıyor sadece ama kulak tırmalayacak kadar değil
Yakıt deposu 9 saat kurak sürüm yapmak için yeterli geliyor biraz daha fazla çalışırım dersen 1 bidon mazotu debriyajın yanında rahatlıkla taşıyabilirsin
Full mekanik bir traktörde elektrikli hidrolik yönetim sisteminin olması beklenemezdi herhalde
takımı aşağıya batırma kapasitesi derken anlamadım sürüm içinse kollar yere paralel olmalı bu sayede en iyi çekişi gerçekleştiriyor ve arkanda sürüm için ne takım olursa olsun batirmak için yeterli geliyor bu dediğini hala anlayamadım ama neyse
Sen bildiğim kadarıyla baya uğraşmıştın bu traktörle eğer bunca şeyi 10 bin lira ile kurtardıysan öpüp başına koy derim
başka atladığım varmı bilmiyorum neyse bukadarı yeterli