arkadaşlar dogru benim motorum ben tarla işlemiyorum bazı arkadaşlarda biliyo traktoru uygun buldugumdan aldım tek bi tarlada denedim güzel motor gerçekten alım satım yapmak için almıştım olmazsa kullanmaya yani traktoru sıfırı pazarlıklı alındıgı fiyat 65 civarı bu traktorun ve bolgemizde çok satılmaya başladı satmak için aldım yani bu traktoru uygun kar bulursam satıcam bi ara bayilik alma niyetim vardı bazı arkadaşlar bilirler hatta ama olmadı nasıp olmadı case geçti gonlumden ekipman falan almak gerekiyormus baya yatırım lazımdı ona girmedik kubota geçti onuda fiyatları pahalı geldi yeni bi marka için deutz geçti oda bayisi oldugundan istedik çivril bayiligini onlarda vermediler sattıkları için bizde arada alım satım yapıcaz inş yakında belki bi ikinci el galeri açmayı dusunuyoruz kısmetse motorun kotu oldugundan değil yani satma sebebimiz isteyen istedigi ustaya servise gosterebilir
sitede alıcısı çıkarsada veririz en uygun deutz 70 bizde die dusunuyorum nette satılıklar içinde emsalleri içinde.