Hayırlı müşteriler.. Ben jd 5083 ve çelikel çift sıra makina alıp piyasaya çalışmayı düşünüyordum fakat tek sırayla 200 dönüm yer biçtim paraları doğru düzgün toplayamadım vazgeçtm [emoji16] kim yaparsa yapsın ben kendi mısırımı biçsem yeter
Bereketli satışlar , makinaniza iyi bakmışsınız.34000 lira istiyorum.Makine temiz hiç bir sıkıntısı yok sadece kendi işimi yaptım.Görüldüğü üzere garaj malıdır.Alıcısını üzmez.
Bereketli satışlar , makinaniza iyi bakmışsınız.
Call recorder çağrı kayıt programı ile telefonda bi kez konuşurken kabul ederse sonra dinlet abi inkar edemez [emoji23]Hayırlı müşteriler bu biyasa işini 10 senedir yaparım demekki her yerin müşterisi ayni benimde bi dünya alacam kaldi adam 100 200 tl icin kendini lekeliiyo isteye isteye utanir oldum birde üstüne inkar edenler oluyor borcm yok diye bıraktim kafam rahat artik
Call recorder çağrı kayıt programı ile telefonda bi kez konuşurken kabul ederse sonra dinlet abi inkar edemez [emoji23]
Playstore vb varsa bu onların suçu [emoji23]İyi fikir ama kanunen yasal değil diye biliyorum