SATILDI!!! 2 ADET AZ KULLANILMIŞ DAR SÜNE TEKERLEĞİ ALİPAŞALIERKAN' DAN....;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: SATILIK 2 ADET AZ KULLANILMIŞ DAR SÜNE TEKERLEĞİ ALİPAŞALIERKAN' DAN....;)

Aga bana verde kendime takayım be :D ;D

Ynt: SATILDI!!! 2 ADET AZ KULLANILMIŞ DAR SÜNE TEKERLEĞİ ALİPAŞALIERKAN' DAN....;)

[size=24pt]Arkadaşlar tekerlekler ANTALYA ALTINOVA ' ya SATILMIŞTIR....!!!![/size]

Ynt: SATILDI!!! 2 ADET AZ KULLANILMIŞ DAR SÜNE TEKERLEĞİ ALİPAŞALIERKAN' DAN....;)

hayırlı olsun abi iyi satmışın lastiklerde 0 sayılır

Alıcısına hayırlı olsun inşallah, trakkulupten kötü mal çıkmaz :)

ah be erkan abi hiç görmedim konuyu alırdık yoksa silivri kç km burdan kaçtan verdin fiyatını yazarsan bi fikir sahibi oluruz yenileri takım halinde 5000 civarlarında çorluda ikinci el bulduk bi çift 2500 e ama pek hoşuma gitmediler...

_ÖzGüR_ link=topic=55486.msg599737#msg599737 date=1338101615' Alıntı:
ah be erkan abi hiç görmedim konuyu alırdık yoksa silivri kç km burdan kaçtan verdin fiyatını yazarsan bi fikir sahibi oluruz yenileri takım halinde 5000 civarlarında çorluda ikinci el bulduk bi çift 2500 e ama pek hoşuma gitmediler...

Özgür kaç zamandır konu duruyor yaws. İnternette de ilan verdim. O kadar yazdım. Trakya civarındaki arkadaşlara uygun diye yaws. Kaç kişi alıcı oldu. Aslında sen aklıma geldin. Ama senin traktör zaten dar tekerlekli diye söylemedim. Tekerlekleri 2100 TL ' ye verdik. Çokta temizler. Adam hiç görmeden satın aldı. Bankaya parayı yatırdı. Bu tarafa bir kamyon gelirse oradan koyup yollayacağız. Bizim burada alanlarda sıfır takım 5400 TL falan diyorlar...

her iki tarafada hayırlı olsun

------KLİT------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...