Selam arkadaşlar sanayide elektrik kesintisine gidilecekmiş sütler alinacak mi büyükbaş hayvancilar bölgenizde son durum nedir ?
Elektriğin yüzde 70 i doğalgaz ile üretildiği için ikisine vuruyorİlk başta 10 günlük doğalgaz kesintisi uygulanacak denilmişti, daha sonra 72 saatlik elektrik kesintisi de uygulanacak denildi.
Dogalgaz ile ilgili sorun ortadan kalktı diye biliyorum, elektrik sorunu devam galiba
Yaptık ama devreye alınıp sağlıklı çalışmasını sağladık mi ?Dün geri açtık dedi bende anlamadım yalnız bir ülke doğalgazımı az kısın a bile bu kadar sorun yaşamamız anormal bunun deposunu felan yaptık noldu ben anlamadım
Kesinti gerçekten oldu mu aceba merak ettim
Oğuz Atay forumculuğuRusya ya geçen sene 8milyar metre küp gaz takmış şirketler iranada para ödenmediyse resti çekmiştir tuzgölü altına depoşarda gaz yokmuş gazeteciler yazıyor twittırda para yok para saray ışıkları yansın yeter halk soğukta donarsa donsun yakında çok fena zamlar ardı arsına gelecek yakıta elektriğer heryerden iliştircekler iyi günler ileride dogalgaz fatıiurası 2000tl dayananlar çıkacak yok sıkıntı kanakil yapacaz kar yağdı yolları açacak tuz araç oladığını öğrendik şehirler arası yol otoban kapanırmı doğuda köy yolları kapanırdı eskidendozerle açardılar eaki siyasetçiler adammış allah rahmet eylesin hepsini istanbulde merkeİ yönetim yollatçra ellemesiği içğn vali trakyadan gelmeyin almayız diyor rezilliğe bak adam nasıl gelain şafak sezer rezil olduk donduk diyor videosu var twittırda bu havalar böyle giderse merak etmeyin. Tezek yakacaz tezekbulabilirsen kombiye yeni yanma odası yaptırayım. Zamlar yakında üst üste gelir