same yine zorda!!

Ynt: same yine zorda!!

iyi dilekleriniz güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim amma ben sizin gibi düşünmüyorum.....bu same lanetli o kadar......bir kaç video daha atıcam şu an servisde bölündü!!!

agusta80 link=topic=82936.msg989653#msg989653 date=1428138285' Alıntı:
iyi dilekleriniz güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim amma ben sizin gibi düşünmüyorum.....bu same lanetli o kadar......bir kaç video daha atıcam şu an servisde bölündü!!!

Abi çok geçmiş olsun memnun olmadığını duymuştum ama bölmeye gerek duyulacak kadar büyük arıza çıkaracağını sanmıyodum. Normalda Same-Deutzlar sağlamlığıyla bilinir ama sana arızalı makina mı göndermişler anlamadım tekrar geçmiş olsun abi inşallah zararın karşılanır.

samaenin çekişine her türlü güveniyorum videoyu izlemeden çıkarır dedim ordan ve çıkardı çifçekerlerin en sevdiğim yönü geri geri de rahatça çıkarması o yüzden bir çift çeker almayı düşünüyorum