İlginiz için çok teşekkür ederim tek tek cevap yazmak isterdim ama telden uzun olucak toptan bir açıklama yapmak istedim... Same 2011 model 1300 saatde bana geldi şuan 1500 sattde..daha 50 saat yapmadan hiçbir ekipman takmadan şanzımanı kırdı..!kimi servis kullanıcı kimi servis montaj dedi fabrikadan bahsettiğiniz ozan bey kullanıcı dedi ( o tarihde burdaydı şuan başka bir bölgede)bildiğiniz tüm masrafları karşıladım yaptırdım.. Çavuşbaşındaki salih ustaya fakat kendisi same yetkili servisi ...daha o zaman başladı sorunlar traktörü söktü zor topladık eve geldim vites sorunlu geçmiyor ön firenler tutmaz kollar kalkmaz neyse onları giderdik falan derken bu sefer başladı alttan yağ damlatıyor takarken ön keçeyi patlatmış ben keçeyi aldım adapazırndan 1 aydır gelip takacak zaten gelmesinde kesin başka biryerini bozar..şimdi buraya kadar sorun yok da daha 20 gün evvel motor başladı t 64 hata vermeye yolda giderken koltuk boş gösteriyor yürümez oldu motoor stop edip tekrar çalışması gerikiyor..
bugünde dahil her tur başı 20 gündür start stop yapıyorum
ustayı ne vakit arasam 2 saat sonra ordayım abi ses yok.. Adapazarını aradım o servis bayağı iyi oda getir ben gelemem diyor artı 1000 tl oda bana ... Bende fabrikayı arayın dedim yine kötü bir niyetim yok neyse ücreti ödüyorum zaten bunlar ufak arızalar öğrendim ama yapacak usta bulamıyorum neyse ordan çıktı bir odun herif anlattım derdimi demezmi yapacak birşey yok sonuçda ikinci el ben sana kandıra servisin numarasını vereyim ona git .. Aldım haberini o bundan beter!!
işte benim filim burda koptu anlıyacağınız biraz uzun oldu ama benim derdim büyük tam işler başladı halen arızalı motor paramla yaptıramıyorm .. Bozanda same yetkili servis 1500 sattde motor şu haline bakın siz olsanız ne yapardınız .. Benim motordan bir şikayetim yok muhattap alacağım kimseye ulaşamadım ama onlar bana ulaşsın artık.. Konyadada biraz güzellik düşünüyorum yani...