SAME TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

Ynt: SAME TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

arkadaşlar ben nevholland tn75da kullanıcısıyım trakörümüzü değiştirmek istiyoruz bu modelden cok memnun kaldık ama bg olarak az gelmeye başladı. bunun yerine Nevholland td90 veya same expoler3 90 almayı düşünüyorum. sizce hangisini alamalıyım.

Eskiler Falcon 60 vs. havalı burda kışın ÇOK rahat çalışıyo..

Yenilerden havalı 90 ' nın baya iyi olduğunu duydum.. onun dışında yerli değilde Avrupa montajlar daha iyi duruyo..

bende samenin iyi bir traktör olduğunu düşünüyorum bahce serileride çok donanımlı ve hiç bir bahce serisi same kadar iyi ve donanımlı deyil tek kötü yanı parça sıkıntısı ve parçalarıda çok pahalı

98 model same 90lik kullanıyorum ve cok memnunum yakıt az iş cok metetmek gibi olmasın hareret yok balya makinasına koştuk 9sene anlatmakla olmaz yasamak kullanmak gerek

teco link=topic=775.msg944103#msg944103 date=1418034269' Alıntı:
her parcası var vede pahalı degil avrupa mator olmasına rahmen tümosan firen musuru sameden daha pahalı en ufak örnek öyle buyuk arızasi yok
ben furtteto serilerini beğeniyorum ama parça ve servis beni düşündürüyor

same frutteto .3 80.3 kullanıyoruz. çok memnunum traktörden. ufak tefek arızaları olur her traktörün. yol hızı ve frenleri çok iyi. Birde herkes bize soruyor nasıl traktör diye. Soranların çoğuda traktörünü değiştirmek isteyenler.

çiftçilikhayatı link=topic=775.msg944588#msg944588 date=1418166039' Alıntı:
same frutteto .3 80.3 kullanıyoruz. çok memnunum traktörden. ufak tefek arızaları olur her traktörün. yol hızı ve frenleri çok iyi. Birde herkes bize soruyor nasıl traktör diye. Soranların çoğuda traktörünü değiştirmek isteyenler.
sizin bolgede erkunt tumosan ve hattatın tutulma durumları nasıl acaba samenın yakıtı nasıl..

Bizim burada genelde mf new holland ve john deere yaygın. Erkunt çok az hattat neredeyse yok ve tumosan da yavaş yavaş yaygınlaşıyor.Ama same bu yıl bayağı satıldı. Same deutzh motoru kullanıyor ve yakıtı düşük. Zaten bizde bir frutteto kullanıcısına yakıt konusunu danışmıştık, çok memnundu. Bir diğer konu mf nin kullanıcıları eskisi kadar mf ye cazip bakmıyorlar. 3600 serisi pahalı ve 2600 seriside günümüz traktörlerinden geride kalıyor gibi.. Bizim same yi çok soran var ve soranların çoğuda yeni traktör almak istiyenler. Diğer yandan mf 36 serisi bahçe serileri 2013 modellerine göre daha dolu. bakalım 2016-17 gibi yıllarda neler yapcaklar şirketler. Rekabet cidden artıyor.

zac link=topic=775.msg944589#msg944589 date=1418166250' Alıntı:
sizin bolgede erkunt tumosan ve hattatın tutulma durumları nasıl acaba samenın yakıtı nasıl..
Bizim burada genelde mf new holland ve john deere yaygın. Erkunt çok az hattat neredeyse yok ve tumosan da yavaş yavaş yaygınlaşıyor.Ama same bu yıl bayağı satıldı. Same deutzh motoru kullanıyor ve yakıtı düşük. Zaten bizde bir frutteto kullanıcısına yakıt konusunu danışmıştık, çok memnundu. Bir diğer konu mf nin kullanıcıları eskisi kadar mf ye cazip bakmıyorlar. 3600 serisi pahalı ve 2600 seriside günümüz traktörlerinden geride kalıyor gibi.. Bizim same yi çok soran var ve soranların çoğuda yeni traktör almak istiyenler. Diğer yandan mf 36 serisi bahçe serileri 2013 modellerine göre daha dolu. bakalım 2016-17 gibi yıllarda neler yapcaklar şirketler. Rekabet cidden artıyor.

CELAL KARABULUT link=topic=775.msg945236#msg945236 date=1418329870' Alıntı:
abi sameler güzel ama sal yok çok hopluyor yükle tarlada çok kıvrak gidiyor ama
hoplamasının nedeni ön lastiklerin önde değilde biraz daha ortada olması. ve ön agırlıkları da çok olunca hopluyor.ama nasıl desem belli bir hızı var o hzıda çok tatlı gidiyor. 28-32 km/h arası pek zıplama yok gibi :) benim tecrübem bu