zor şartlarda çalışan traktörler için çoklu diskli debriyaj sistemi gerekir diye düşünüyorum...POYRAZLI SALİH link=topic=775.msg5589#msg5589 date=1201083880' Alıntı:sameler aslen güzel motor
diğer traktörlere göre en belirgin özelliği su soğutmalı yerine hava soğutmalı olması buda donmaları %80 azaltır yani her koşulda tek marşla motor çalışa bilir
bir diğer özelliği ise şanzımanı çok sağlam şahsuvar oğlu bi ara kampanya yapıyordu same traktör alıpta şanzımanı dağıtanın traktörünü değiştirip üzerinede 4 adet lastik hediye ediyordu bildiğim kadarıyla kimse başaramadı bizim köyde bi tane explorer 90 war oda ilk aldığında denedi ama şanzımanı dağıtamadı
tek kötü yanı ise 4 senede bir balata değiştirmesi artık debriyajmı yoksa frenmi orasını bilemem sahibi öyle söyledi
Bizim köyde Explorer 95 ' in şanzımanını dağıttılar. Ama ne motor nede lastik vermediler. Bilmem o zaman kampanyamı yoktu..heheh...POYRAZLI SALİH link=topic=775.msg5589#msg5589 date=1201083880' Alıntı:sameler aslen güzel motor
diğer traktörlere göre en belirgin özelliği su soğutmalı yerine hava soğutmalı olması buda donmaları %80 azaltır yani her koşulda tek marşla motor çalışa bilir
bir diğer özelliği ise şanzımanı çok sağlam şahsuvar oğlu bi ara kampanya yapıyordu same traktör alıpta şanzımanı dağıtanın traktörünü değiştirip üzerinede 4 adet lastik hediye ediyordu bildiğim kadarıyla kimse başaramadı bizim köyde bi tane explorer 90 war oda ilk aldığında denedi ama şanzımanı dağıtamadı
tek kötü yanı ise 4 senede bir balata değiştirmesi artık debriyajmı yoksa frenmi orasını bilemem sahibi öyle söyledi
alipasalierkan link=topic=775.msg37021#msg37021 date=1211318056' Alıntı:Bizim köyde Explorer 95 ' in şanzımanını dağıttılar. Ama ne motor nede lastik vermediler. Bilmem o zaman kampanyamı yoktu..heheh...
Şanzımanı dağıttıydı... Vitesler birbirine girmişti... 40 tanede olunca...POYRAZLI SALİH link=topic=775.msg37109#msg37109 date=1211370112' Alıntı:bu kampanya 1998 de wardı
şanzımanı mı yoksa motoru mu dağıttı ???
salih tek marşla çalışıyo demişin ya onda tabi hava su soğutmalının mutlaka farkı var ama aküde çokk büyük rol oynuyo her hava soğutmalı motor her koşulda çalışmaz ...böyle bişi olabilirmi??ama su soğutmalılara oranla tabiki daha iyi..POYRAZLI SALİH link=topic=775.msg5589#msg5589 date=1201083880' Alıntı:sameler aslen güzel motor
kardeş anketler bölümüne iki traktör adına anket yapabilirsin.böylece daha verimli sonuçlar alırsın...serkanarslan link=topic=775.msg124771#msg124771 date=1230804989' Alıntı:arkadaşlar ben ikinci el 2004 ile 2006 modeller arasında same explorer 90 lık veya newholland tn75a almayı düşünüyorum iksi arasında kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorum yakıt performans önemli birde sorun yaşamayacağım motor olsun istiyorum yorumlarını bekliyorum
manas link=topic=775.msg129532#msg129532 date=1231263660' Alıntı:SAME ARGON F 55 4WD arkadaşlar bu same kac bg bılen varmı acaba