Same Tiger 70

Ynt: Same Tiger 70

ewet denedik td 75 4 x 4 ile tarlada takviye dort ile arkasina dayaniyorum 4 lü 14 numara pulluk ile
arkaya dayanip bekliyorum bide
yanliz göt göte cekistirmede beni alip götürdü
yakittada td den 100 de 20 az yaktı

GoKHaNDe link=topic=28927.msg253777#msg253777 date=1266442772' Alıntı:
ewet denedik td 75 4 x 4 ile tarlada takviye dort ile arkasina dayaniyorum 4 lü 14 numara pulluk ile
arkaya dayanip bekliyorum bide
yanliz göt göte cekistirmede beni alip götürdü
yakittada td den 100 de 20 az yaktı

bende tillerler ile nh 50 50 ye yetiştim tarlada canavar ya ok-*-s ok-*-s ama çekişmelerde hafif kaldıgı ıcın yenık dusuyor... yakıt konusunda da cok tasarruflu yanı dedıgın gıbı yuzde yırmı... 5 depoda 1 atar 100 litre farzedersek... bı de mf 75 ı goturdu gıbılerınden laflar geldı kulagıma ama gozle gormeden ınanmam tabıkıde :8 :8 td75 4*4 u bekledın bıle ha...helal olsun ok-*-s ok-*-s

gökan kardes ben senın traktorunu gordum harıka bır traktor gule gule kullan aldıgın bayı benım asker arkadasım olur yakıtda yuzde yırmı sekız td ye gore az yakdıgını o soylemısdı zaten

HAYIRLI OLSUN cok güzel traktör güle güle kulan parasıda makul ama traktör birz ck gibi görünüyor hiç 70lık bir heybeti yok gibi bir valtra new holland erkunt tumosan ebatlarında yok sizce arkadaşlar

tasarım 10 numara ama ebatı küçültüp fayatlarımı indirmişler üreticiler ?

arkadaşım hayırlı olsun bizde aldık da daha doğru dürüst kullanmadık peki kaçlı pulluk takıyorsun

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun bizde aldık da bizim burada bayağı bi satıldı fiyatları cazip geliyor peki sen kaçlı pulluk takıyorsun

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun bizde aldık da bizim burada bayağı bi satıldı fiyatları cazip geliyor peki sen kaçlı pulluk takıyorsun