same silver 130

Ynt: same silver 130

samsunbafra link=topic=16484.msg149073#msg149073 date=1233695989' Alıntı:
sen emenlidenmisin

Bu Lombardigniyi görünce sizi tanıdım. Ayrıca geçen Bafraya giderkende dikakt ettim ilk resimdeki ev Kuşçularda muhtarın evinin karşısındaki ev olsa gerek:)

sende çiftçimisin kışlık ne ekiyonuz kırmızı lahan derler burda fiatı 200-220 civarında birde %15 kesintisi var
evet çiftciyiz çiftci olmasak ne işimiz var bu sitede
kışlık kırmızı veya mor lahana ikiside aynı değilmi tohum olarak royal ekiyorlar galiba bu sene fazla para yapmadı geçen yıl iyi para yaptı ama geçen yılda hastalık yaptı lahanalar verim düşük oldu ben hiç kesinti falan duymadım

bizim bafra hali böyle ben busene 50 dönüm beyaz yaptım 150 tl kilosu 1dönüme7 ton verdi masrakları aldık işte geçen seneki tat yok

Asıl iş çeltik mi bafralı? Ekipmanlara bakılırsa çeltik işyi yapıyonuz gibi duruyor. Lazer, demir tekerlek filan.

paylaşım için teşekkürler,,,bizde bi lazerleseydik de yerleri şu ilaç ve gübreyi elde atmaktan kurtulsaydık,,