emrah75t link=topic=36546.msg356288#msg356288 date=1299703966' Alıntı:
ben size üzülerek anlatıyorum bunları same explorer 75t ince lastik bu sene mazot 3.45 lirtaya aldım a 4lü 16 inc pullukla tam batırdıgım halde bucuk 4 e düştü ve 5.20 lıra yaktı traktörüm 2006 o sene 70 bin lıraya aldık şuankı fiyatı 83 bın lıra dıye duymustum same piyasann en degerli traktörü nh td 65 makaraykla cemedıgı tomrugu makarız kelleyle inip cektim böle bi makina varmı ince lastik olanları karda canawar 55km sürat yapıyo kalın lastik olanları birazdaha hantall ama bide şu gercek war şanzımanı zorlamıcaksın sanırım bu şanzımanını denediniz motor asvaltta dükkanların önünde izlemişttim ben ilk aldıgımızda rampa yolda geri 4 le gelırken ılerı attım ve 2 teker üstünde 30 metre kadr gıttım bu sene tarlada motorum seri 4 e gecmez oldu zorlama pişman olursun parçasi yok yurt dışı gelıyo ve ben satmak zorunda kaldım şimdi td80dt aldım bi akrabamız same almış aglıyasım gelıyo gercekten o motorun hakkı yenmez arkadaslar ben kullandım kullanmıyanlar konusmasın td85d sıfır nh tı kabak lastıkle kışta sürükledım bu sene arkadas biraz hawalanıyodu cekemz falan azı açık kaldı