SAME EXPLORER 75

: SAME EXPLORER 75

Yaw Salih, koptum ya, ömürsün dostum... *098*-

Asfaltı sürmeye kalkmış... muhaa*-*-

Ynt: SAME EXPLORER 75

güzel resimler teşekkürler..bizim köyde var bitane..sahibi çok övüyor fakat ben öyle gözebatan pek bi özeliğini görmedim..kabin tasarımı ve eksoz-hava filtresinin yeri olmamış fikrimce...

paylaşım için teşekkürler....herkezin malı kendine güzel....başkaları beğenmek zorunda değil...

arkadaşlar same almayı düşünüyorum bnde...orjinal kabinlisi varmı ex. 75t 2009 un?? yardımcı olursanız sevınırım...bı de fotograftakı kaç model?

salih arkadaşım sen önce New Hollanddın deposuna mazot yetiştir de ondan sonra konuşalım arkadaşım samenin senden ne kötü yönü olduğunu

bizde tl80a yla explorer 95 classic var,same ye 5 li tla ya 4lü takıoz same daha az yakıo hem çok sağlam ve kullanışlı, orta halli çiftçiler için ideal.

hasan basri kardeş hoşgeldin sen onları boşver onlar hep başkalarına bahane bi açığını bulmaktan kendilerine bakmazlar hiç sen kafana takma senin motor gayet iyi amcam da almayı düşünüyo...haa şimdi ben mesaj yazdım diye diye banada takabilirler ama olsun sorun deil..