SAME 130 VE ERMAK LAZERLİ TESVİYE

Ynt: SAME 130 VE ERMAK LAZERLİ TESVİYE

ayhan abi tarlayı hazırlamışssın,şimdi suyuda salınca göllere işlem tamamdır,,

benim işler düzeldi,uslandım artık:),ama köye yağmur yağıyomuş sanırım,tarla kurumazsa lazerleyemeyecekler:(

lazerli tesviye dediğin zaman bence benim bizim yörede kullananlar ilgi iyi tesviye diyor çift eğimli olacakmış ve beyin topcon marka çok iyiymiş benim duyduklarım bu HASAN SABUNCUOĞLU/AYDIN

TİKVEŞLİ link=topic=20391.msg237470#msg237470 date=1261784779' Alıntı:
lazerli tesviye dediğin zaman bence benim bizim yörede kullananlar ilgi iyi tesviye diyor çift eğimli olacakmış ve beyin topcon marka çok iyiymiş benim duyduklarım bu HASAN SABUNCUOĞLU/AYDIN
hasan kardeşim,ben ermak kullanıyorum,şimdi ilgi ile ermağı mukayese edersen farkı görürsün...topcon marka en iyisi deniyor,doğrudur,yalnız devlet destekli lazerlerdeki beyinler iyisi değil....komşu destekli aldı ,lazerin markaları aynı benimkinden fakat beyinleri değişik...çift eğimli olmasının bizim için hiç önemi yok...neden derseniz çeltik tavalarının ,(yaklaşık 6-8 dönüm oluyor bitanesi)her bir köşesinde suyun derinliği aynı olması gerekiyor,o yüzden eğimli kafa bizim burda gerekmiyor....