saman fiyatları ..

Ynt: saman fiyatları ..

İSHAK ÇAVUŞ AYDIN link=topic=56330.msg605751#msg605751 date=1339402609' Alıntı:
Valla saman yapan balyacı arkadaşlar eğer hayvan üreticisi gibi düşünürse; Hayvancı arkadaşlar balyacı gibi düşünürse problem çözülür.Karaborsacılığa gerek yok.MEVLAM şükürler olsunki gereği kadar rahmet verdi.
' süpesiz karaborsacilik lanetlenmiştir ' bunun üstüne bi söz söylemek bana düşmez ...

arkadaslar bu sene ekinleri boylu olan herkez taban bictirip balya yaptırsın bizim bolgede ole balya saman olacak ekin cok az kisin cok kar edersinizz bnden soylemesi sizden calismasi arkadaslar...

delihan link=topic=56330.msg605545#msg605545 date=1339358201' Alıntı:
muzaffer abi sen yeni kasa erkunt al balya makinasıda alıp girelim balya yapalım niye yeni kasa erkunt dersen abi çok hoşuma gidiyo yeni kasa erkuntlar hele ki kompresörlüsü şehir şehir dolaşıp abi kardeş balya yaparız :))

kadir kardeş geçmiş olsun erkunta ne kadar da sevsem ne kadarda yerden yere vursamda bidaha erkunt bitti benim için

şehir şehir dolaşmak için zaman lazım

bugün biçerci ile görü$tüm kaç liraya biçeceksiniz ekini diye .. 18 liradan bi kuru$ a$$agı inmiyor .. normal 20 liraya biçiyorlarmı$ ..$imdi samanın niye 6 6,5 tl olduğunu anlamı$sınızdır herhalde :) fırsatcı olan biz değiliz ..

Ynt: saman fiyatlari

Su anda patozun ustunde sicak sicak saman yapiyorum fiyatlar 120 140 kurus arasi yanliz sap cok az saman olmuyor fiyatlar artar bence ...

paket samanım 2300 adet cikti 5,5 6 lira arasi verdim 5 romorkta patozla toz saman istedi biri kilo 50 kuruştan verdim gün aşırı fiyat yükseliyor burda

Bizim burda dünden bugüne saman 60tl prim yapti tarlada samanin kilosu biçerin kg fiyati 240 tl ve aşirı talep var Allah fakir fukaranin yardimcisı olsun sonu nereye gider kimse bilmez

kars piyasasında saman şuanda 50 kuruş ve kimsede saman yok güneydoğudan tırlarla kamyonlarla akın akın saman geliyor ortalık kurudu bu sene çok beter oldu erzurum kars ovası bitti kurudu resmen hayvanlarımızın otlağı bile kurudu allah beterinden saklasın bu sene çok zor durumdayız

Hala burda diyarbakirda sulu buğdaylar biçiliyor benim biçer yarin geliyor Allah,ın izniyle kazassiz belasiz biçeriz inşallah çoğu yerde biçim biti saman bu gidişle 300tl geçer gerçekten hayvancilikla uğraşanlar ićin durum vahim bu gidişle hayvan fiyatlari dibe vurur durum zor gözököyor

yakın köylerde biçer girdi.sap yok verim çok az.köy köy sap satın alıyorlar.

Bu gün 25 kg ortalama balya tarlada 3,5 4 tl ben komşulara tarlada arpa sapını 3 tl den verdim yarın neolur bilemem sapı biçer parası yerine verende çok .

ÇANAKKALE/BİGA