Evet damlama sulama tohum toro f1Gecen sene 5,5 dekardan 48 ton aldık biz bu sene de 19 mayısta 11 dekar domates ektik.Damlama mı yaptın
Bizim de çoğu Toro f1di geçen sene ama damlama yoktu geçen sene salma suyla pek iyi olmadı bu sene damlama yaptık. Fotoğraflarını çektim domateslerin nasıl koyulyo buraya. Senin kaç dekar domates var?Evet damlama sulama tohum toro f1
Buseneye kadar 10 -15 donum arasi ekiyoduk busene fazla ekmedikBizim de çoğu Toro f1di geçen sene ama damlama yoktu geçen sene salma suyla pek iyi olmadı bu sene damlama yaptık. Fotoğraflarını çektim domateslerin nasıl koyulyo buraya. Senin kaç dekar domates var?
Salçalık domates yetiştirenler kimler?
Trakyada domates yetistirebilir miyiz damlama filtrelerim var gecen yil 16 donum damlama aycicegi ne kullandim verimli ama salcalik domatesi nasil hast ediyonuz kasa ile mi ? Birde acaba kendim ne kadar pazarlayabilirim koyler aliyor insanlar iveco 35.9 ahsap kasa kamyonetim var ne kadarini kendim satarim 15 tane koyu gezebilirim cevrem var ve kendim pazarladigim da satacagim kg fiyati neolur birde bilemler vardir bu istanbul edirne arasi burgazi gecince edirneye dogru sanirim bahcivan yaziyor onlar alirmi toptan
65 dekar salçalık domates ektik bu sene öncü salça fabrikasıyla sözleşmeli 26,5krş 10 dekarda yuvarlak var piyasaya toplamalık
IEvet haklisiniz mevlam kismet ettiyse rizklandirirda ekim ayi hangi donem olmali trakya da fide olarak ediyorsunuz dimi domatesi biraz buyutup ekiyorsunuz sanirimDostum Allah işlerinde kolaylıklar versin. Domatese gelecek olursak biz hersene domates ekeriz 5 10 dönüm yuvarlak 15 30 40 50 diğer tarlaların durumuna görede salçalık ekeriz.domates su olan hemen hemen heryerde olur damla sulama sisteminde varsa baldan yenmez suyu hem çok kullanmazsın hemde yeterli kullanırsın. Biz salçalık domatesi fabrikayla anlaşmalı ektiğimiz için hepsini tek seferde topluyoruz ama kasaya giden salçalık çeşiti ekersende oda kasayla toplanır yani malın tarlada kalmaz bana soracak olursan yuvarlak domates ek derim hatta Bayer in nunhems firmasının PLATİNİUM çeşidini öneririm biz 5 senedir ekiyoruz çok memnunuz. Malın illaki Alıcısı bulunur sen ek vermezse toprak utansın
IEvet haklisiniz mevlam kismet ettiyse rizklandirirda ekim ayi hangi donem olmali trakya da fide olarak ediyorsunuz dimi domatesi biraz buyutup ekiyorsunuz sanirim
IEvet haklisiniz mevlam kismet ettiyse rizklandirirda ekim ayi hangi donem olmali trakya da fide olarak ediyorsunuz dimi domatesi biraz buyutup ekiyorsunuz sanirim
Bizim geçen sene hepsi bir olgunlaşmadı baştan 28 29 kuruşa sattık sonra fiyat düştü 22 kuruş falan oldu tahmini 5 6 ton kasalık da sattık 60 65 kuruşa manavın birine verdik 75 kuruştan da salça yapacaklara sattık. Bu sene fiyat inşallah yüksek olur
Bizim salçalık geçen sene 12 ton civarındaydı çok şükür 10 tonunda altına hiç düşmüyoruz bu sene kısmet bakalım nasipte ne var sezonda öğreneceğiz kasalık domatesinde en son 75 kurusa verdik 1 tl nin altına hiç vermedikbunlarda bu seneden