Ynt: ...:::ŞAKALAK MİBZERLER:::... şakalağın sasezı zayıfsa olmaz
E ertuğrul 22.11.2009 #22 Ynt: ...:::ŞAKALAK MİBZERLER:::... bizim buralarda %80 şakalak kullanılır çok güzel 20 li si 7000 lira civarında pistonlusu.
Ynt: ...:::ŞAKALAK MİBZERLER:::... bizim buralarda %80 şakalak kullanılır çok güzel 20 li si 7000 lira civarında pistonlusu.
nforcer 22.11.2009 #23 Ynt: ...:::ŞAKALAK MİBZERLER:::... ben daha önce bu konuya yorum yapmıştım ama.... paylaşım için teşekkürler...tümosan daha bi ön planda doruyo
Ynt: ...:::ŞAKALAK MİBZERLER:::... ben daha önce bu konuya yorum yapmıştım ama.... paylaşım için teşekkürler...tümosan daha bi ön planda doruyo
C cemo 22.02.2010 #24 Ynt: ...:::ŞAKALAK MİBZERLER:::... slm arkadaşlar konyada 14 lü şakalagın fiyatı ne kadar bilen varmı sıfırının fiyatını soruyorum bilen varsa yazzsın lütfen
Ynt: ...:::ŞAKALAK MİBZERLER:::... slm arkadaşlar konyada 14 lü şakalagın fiyatı ne kadar bilen varmı sıfırının fiyatını soruyorum bilen varsa yazzsın lütfen
M motorcu 22.02.2010 #25 Ynt: ...:::ŞAKALAK MİBZERLER:::... bizim buralarda hiç bu tip mibzer yok bils-*-