Otomatik. Memnunlarnasıl acaba memnunmu bide tam otomatikmi
Otomatik. Memnunlarnasıl acaba memnunmu bide tam otomatikmi
Ünlü bu tip 4/ 12 kırmızı olanı 740 kilo klasik mavi olanı bilmiyorum.
Anladımda mavi olan 4/12 450 yada 70 diye hatırlıyorum. Taşlı değilse sen bilirsinde 4/11 alsanaKırmızı denenmedi hemşehrim mavi klasik bahsettiğim pulluk.
Anladımda mavi olan 4/12 450 yada 70 diye hatırlıyorum. Taşlı değilse sen bilirsinde 4/11 alsana
Arkadaşlar Şahinoğlu marka tam otomatik pulluk kullananlardan bilgi almak istiyorum. İyi ve kötü yanları nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim almayı düşünüyorum.
Otomatik. Memnunlar
merhabalar ben şahinoğulları tarım makinalarından yazıyorum olumlu olumsuz bütün yorumlar için teşekkür ederim
Mehmet bey pulluk kulaklarının önüne neden küçük kulak koymuyorsunuz hem otu çöpü toprak altına gömmek hemde otlu tarlalarda pulluk tıkanmasını önlemek içinmerhabalar ben şahinoğulları tarım makinalarından yazıyorum olumlu olumsuz bütün yorumlar için teşekkür ederim
merhabalar ben şahinoğulları tarım makinalarından yazıyorum olumlu olumsuz bütün yorumlar için teşekkür ederim
Aynı pulluktan bendede var tavsız yere hiç batmıyor çizip gidiyor..Alpler 4 14 kamalı kalın malzeme 635 kg hafif bence kalın malzeme üstelik.
Merhaba Mehmet bey yeriniz ambardamı sizin. Bide tam otomatik 4/11 ağırlık ne acaba 2 çeşit kalınlıkta demirmi kullanılıyor. Selamlar
Hemşehrim Allah yolunu açık etsin işte esnaflik böyle olur. Tam Ahi Evran felsefesi. Bakalım inşallah görüşeceğiz.
Mehmet bey pulluk kulaklarının önüne neden küçük kulak koymuyorsunuz hem otu çöpü toprak altına gömmek hemde otlu tarlalarda pulluk tıkanmasını önlemek için
Allah razı olsun dileklerin için eğer nasip olurda tanışırsakta fuarlar felan kısmet hep aynı alsanda almasan başka markayı da kullansan fark etmez insanlık baki saygılar...
Sağol hemşerim fabrikası da oyle dedi 3 lü 14 lü al dedi. 3 lü 16 liyi iyi cekermi bizim motor ben hiç denemedim sizin orda varmi 285 e 3 lü 16 takan.
Önemli olan hangisinin topragı daha güzel devirdigi ve motoru tutup tutmaması yorumların benim icin degerli
Mehmet Bey bi soru sorayim musadenizle 3 lü ve 4 lü tam otomatik pulluklarin ağırlığı nedir?
bizim burada 285 yok otomatik takan.yan köyde 3lü 14 numara alpler takan var dik yaylı.onu çeken 3lü 16şahinoğulları yada ünlüyü rahat çeker 14 kalkan alırsanız 16 ya ayarlanabiliyor zaten.
3 LÜ 500 KG 4LÜ 720 KG