Abi valla radikal bi karar olduğunu biliyorum zaten işte neyin ne oldugunu buyuklerimden ogreneyim diye üyeyim bu gruba. cafede iscilik daha az ama adamların cenesiyle ugrasmak cok daha zor bak sana bi ornek vericem. Amcam otopark aciyordu insaat zamaninda boru dösenecek genis bi kanal actilar genis ve uzun. Borulari patlatmadan ince kazilacak yerleri kazdim boruyu dösedik sonra kocaman bir çukuru kürekle kapattım ve buyuk bir is olmadiginin farkindayim ama 2 gün is yapmama ragmen ciddi yorulmustum neyse sonra otoparki actik Allahım allahım müşterileri bi görsen varya şu müsteriyle 2 cift laf konusmak yerine 10 saat kazma kurek sallamayı tercih edersin. Gerci bu birazda benimle alakalı insan iliskilerim zayif. Musterileri havalimani-otopark arası taşıyan transit var 2 adet. Ama 1 sadece yogunlukta cikar 1 i calisir. Kapimizda buyuk tabelada kurallar yazar derki bir maddede havalimanına giris saatinden 30 dakika once parkimiza giris yapmalisiniz diyor. Neyse adam geldi uçağına 10 dakika var tam da o gun transitlerin birinin baskı balata bitti tek araba çalısıyoz. Adam geldi gitmem lazim acilen dedi bende dedim beyfendi arac serviste 5 dakkaya gelir sizde gidersiniz. Oteki arac nerde dedi tamire gitti dedim. Banane lan nasil tamire gider ne daly****k is yapiyorsunuz nasil yer bura dedi ben buna bi dikeldim aha dedim kapı orda gidiyosan git dedim defoldu gitti serefsiz. Cok uzattım biliyorum nice örnekleri var sen cafe ile ahır abartılı komik diyon daa) hizmet sektörü öyle şerefsiz bir sektor ki. Adam otoparkta bira iciyor beyfendi olmaz diyoruz kafa bi milyon konusup duruyor. Ben bunları gordum de bu meslegi sectim bosuna mı ya?helal kazanç önemli tabiki fakat Cafe tuvaltiyle hayvan gübresi karşılaştırmasıda abartılı komik oldu.
birde bu işler çok para gömüp çok risk almak gerektiriyor işçilikler çok ağır şahsen seçtiğim mesleği çok seviyorum tarım şuan hobi durumunda benim için.
ana geçim kaynağı olarak tarım ve hayvancılığı bu yaştan seçmen biraz radikal bir karar.