Ryegrass OTU HAKKINDA BİLİSİ OLAN VARMI

Antalya Manavgat 18 25 derece arası çok güzel büyüyor dükkanın önüne ektim erinmedim ölçtüm günlük 1 cm atıyordu

1FE19650-7103-40EE-B566-3F9D043A5A71.jpg 1. Biçim ortalama boyu 110 cm di

10 dönüm ektim paketleri kaldırdım yağmurdan 1 gün önce 20 kilo üre attım şimdi yemyeşil 20 güne tekrar biçime gelir

Dekara 20 kg üre çok fazla, 10 kg ı geçmemelisiniz.Sorgum sudan otunda 20 kg üre kullanıp, yağmurlama ile suladıktan 20 gün sonra biçilirse ve hayvana verilirse, hayvanda üre zehirlenmesi yapabiliyor.

Dekara 20 kg üre çok fazla, 10 kg ı geçmemelisiniz.Sorgum sudan otunda 20 kg üre kullanıp, yağmurlama ile suladıktan 20 gün sonra biçilirse ve hayvana verilirse, hayvanda üre zehirlenmesi yapabiliyor.

dekara 20 kg değildir arkadaş yanlış yazmıştır.. Aslında biçtikten hemen sonra üre atılıp sulanıp hasatı beklemk en dogrusu.

10 dönüm yere 200 kilo üre attım üzerine de yağmur yağdı güzel oldu. Bu ikinci olacak nisan sonu biçeceğim nasip olursa

Balikesir bolgesinde kucukbas hayvancilik icin sadece rasyonda ryegrass kullanilarak hazirlamak dogru mu? Eger degilse nasil bir rasyon hazirlanmali ryegrass iceren.

merhaba,
sizlere bir kaç sorum olacak. şimdiden teşekkür ederim. Ryegrass ekiminden sonra badem ağacı dikilebilir mi?, yoksa direk badem ağacını mı dikeyim? rygrass otu sanki toprağı yoracakmış gibi geliyor yada ilerde ağaca hastalık bulaştıracak (hasat yaptıktan sonra bile) gibi duruyor . desteğinizi bekliyorum.