ROTİL (ALABORA) 285 S KESEKLİ TARLA

Ynt: ROTİL (ALABORA) 285 S KESEKLİ TARLA

eline sağlık. güzel paylaşım.

paylaşım için sağol seyit +rep
masseylerin kuyruk mili devirlidir tümosanla neden çekmiyorsun kafamı dayanır o sese :)

ramazanpullu link=topic=31287.msg267853#msg267853 date=1271016515' Alıntı:
paylaşım için sağol seyit +rep
masseylerin kuyruk mili devirlidir tümosanla neden çekmiyorsun kafamı dayanır o sese :)
abi saol rep için tümosan yoktu ozman başka yerdeydi eskiden tümsanmı varmış be abi alışkınım ben :D

dolcevita link=topic=31287.msg267287#msg267287 date=1270806926' Alıntı:
markasını ve kac metre oldugunu bıcagın şekli nasıl capa tipimi dik bıcakmı birde hangi üründe kullancagaını söylersen elimden geleni yaparım ha birde şanzımanı viteslimi veya markası söylersen markanın internet sayfasıdan incelerim ben marka ve kac metre oldugunu ?

3 5 tane resmini cekersen önden arkadan bıcaklar filan şanzıman gibi paylaşımıa verisin hemde bilgi sahibi oluruz
köye gidince tam net bilgi veririm ama aklımda kalanı kadar bıcakları dik bıcaktı şanzımanı vitesli değil direk kuyruk milinden alıyor hareketi genişliği 2 mt bıçaklarının arkasında da bir tanade tezek kırıcı var markasını hatırlıyamıyorum
bu makinalar traktörleri çokmu zorluyor

yanlız adam link=topic=31287.msg267934#msg267934 date=1271067465' Alıntı:
köye gidince tam net bilgi veririm ama aklımda kalanı kadar bıcakları dik bıcaktı şanzımanı vitesli değil direk kuyruk milinden alıyor hareketi genişliği 2 mt bıçaklarının arkasında da bir tanade tezek kırıcı var markasını hatırlıyamıyorum
bu makinalar traktörleri çokmu zorluyor
köye gideince sen bi foto cek görelim tabi motoru zorlar böyle makinalar

yurdusarın akrep 2100 galiba degılmı seyıt kardes
paylaşıma sagol mf artuk ıyı uyum saglamıssın bak kuyruk mıl devrı 1650 motorr devrınde 540 a gelıyor cogu kullanıcı bunnu bılmez

o kesekler bizim tarlalarda olacak 3 alabora çeksen anca o kadar ufalar bizim arazilerde işcilik çok zor kesek yaptımı hele birde ıslakken girilmişse tarlaya taş olur kesekler paylaşım için teşekkürler