römork çeki kolunu siz yapın (ysfty)

Ynt: römork çeki kolunu siz yapın (ysfty)

güzel olmuş yusuf abi bizim römorkun kolu kısa biraz uzatacaz ne zaman geliyon yapalım onu :)

sebazios link=topic=77991.msg922966#msg922966 date=1412019808' Alıntı:
Fehim Abi çok ama çok ince gördü :)

Kaynağa laf carptiriyor..
hiç laf etmeyin kaynağı güzel yaptım..
yokmu başka bahane .. :)
FEHİM link=topic=77991.msg922968#msg922968 date=1412019956' Alıntı:
o zaman ben yanlış hatırlamışım. bu kadar güzel işçilik çıkarırken ya öğrenme aşamasında yapmışsın diyecektim. yada yada yada bu kaynağı da tırmıktaki gibi yaptıysan bu işi bırak diyecektim de. ??*-s ??*-s ??*-s :D :D :D
abi vallahi ben o tırmığa hiç kaynak yapmadım..
haa birde benim yaptığım kaynak öyle kolay kolay kopmaz..
sen bakma yılmaz anlamaz kaynak işinden .. ;)
salih019 link=topic=77991.msg922970#msg922970 date=1412020008' Alıntı:
Güzel olmuş yusuf abi.400 tl yerine biraz kendine özgüven ve el becerisi yetenek. Sonuç 150 tl.mükemmel
Sağol salih inşallah ihtiyacı olan yapar..
veya parçaları toparlayıp bir kaynakçıda yaptırılırsa
yine ucuz olur.
özkan23 link=topic=77991.msg922979#msg922979 date=1412020820' Alıntı:
çok güzel olmuş yusuf abi
Sağol Özkanım eksik olma..
kadir 36 link=topic=77991.msg922980#msg922980 date=1412021025' Alıntı:
güzel olmuş yusuf abi bizim römorkun kolu kısa biraz uzatacaz ne zaman geliyon yapalım onu :)
kadir sağolasın..
harbi birgün işler hafifken yapalım .. :)

Eline saglık ustam, Babamın bir lafı var eskilerden kalma ' ' canavara sormuşlar boynun niye kalın diye ; oda demişki ben kendi işimi kendim görürüm demiş ' ' insan bazen bir noktaya geliyor ki bazı şeyleri kendisi yapması gerekiyor, laf açılmışken benim hyundai arabam var benzin+lpg li geçenlerde benzinde teklemeye başladı ilk marşta almıyor ikincide kerkiniyor (sanayi tabiri kullandım kusura bakmayın) araç benzinde gitmiyor benzin pompası dediler bujiler dediler enjektörler dediler her kafadan bir ses çıktı bende duramadım pompayı söktüm degiştirdim olmadı yine aynı, benzin deposunu yarı fulledim biraz kullandım olmadı en son ustalar dediki enjektörler temizlenecek onun ustası da bizim ilçede yok Aksaraya gidilecek gidip gelmek mesele birsürü masraf tohum var gübre var kurban var kömür var şimdi zamanımı bu işin dedim incelemeye başladım derken benzin filtresi ilişti gözüme ustalara dedim bir bakın yok dediler ondan olmaz :) ya bi sökün dedim yok ondan olmaz git enjektörleri temizlet dediler, yine iş başa düştü benzin filtresini söktüm üfledim hava gitmiyor şişmiş 15 tl ye yenisi aldım alırken çıkartıp hava verdim akım çok güzel haa dedim demekki hatayı buldum dün güzelce taktım arabam eskisi gibi oldu sorun kalmadı bugünde sanayiye gittim ustaları tek tek gezdim eski filtreyi de götürdüm hepsinin yüz ifadesi aynı Allahalla ondanmıymış :))

hermes link=topic=77991.msg923008#msg923008 date=1412023161' Alıntı:
Eline saglık ustam, Babamın bir lafı var eskilerden kalma ' ' canavara sormuşlar boynun niye kalın diye ; oda demişki ben kendi işimi kendim görürüm demiş ' ' insan bazen bir noktaya geliyor ki bazı şeyleri kendisi yapması gerekiyor, laf açılmışken benim hyundai arabam var benzin+lpg li geçenlerde benzinde teklemeye başladı ilk marşta almıyor ikincide kerkiniyor (sanayi tabiri kullandım kusura bakmayın) araç benzinde gitmiyor benzin pompası dediler bujiler dediler enjektörler dediler her kafadan bir ses çıktı bende duramadım pompayı söktüm degiştirdim olmadı yine aynı, benzin deposunu yarı fulledim biraz kullandım olmadı en son ustalar dediki enjektörler temizlenecek onun ustası da bizim ilçede yok Aksaraya gidilecek gidip gelmek mesele birsürü masraf tohum var gübre var kurban var kömür var şimdi zamanımı bu işin dedim incelemeye başladım derken benzin filtresi ilişti gözüme ustalara dedim bir bakın yok dediler ondan olmaz :) ya bi sökün dedim yok ondan olmaz git enjektörleri temizlet dediler, yine iş başa düştü benzin filtresini söktüm üfledim hava gitmiyor şişmiş 15 tl ye yenisi aldım alırken çıkartıp hava verdim akım çok güzel haa dedim demekki hatayı buldum dün güzelce taktım arabam eskisi gibi oldu sorun kalmadı bugünde sanayiye gittim ustaları tek tek gezdim eski filtreyi de götürdüm hepsinin yüz ifadesi aynı Allahalla ondanmıymış :))
sanada geçmiş olsun..
haklısın ama şu varki dünyada birsey bilmeden sanayiye en çok dükkanı açan millet bizim milletimiz...
ben sanayidaki çoğu ustanın işçiliğini beğeniyorum..
bence boşuna orada can yakıyorlar.
malzeme oldujtan sonra herşey yapılır...yeterki paylaşım olsun

Abi güzel olmuş eline sağlık.Bizde bu sene 1500 tl ye bi romork aldik kendimiz revize ettik (kapaklarini ilavelerini babalarini cekiyi herseyi degistirdik :) ) römoğun çekisi eğikti bende başındaki halkanin takılı olduğu V yerinden kesip yeni U ları kaynattım çok güzel oldu bizimkide :) 3000 tlye römoğumuz oldu :)

ahmtkskr link=topic=77991.msg923042#msg923042 date=1412055918' Alıntı:
Abi güzel olmuş eline sağlık.Bizde bu sene 1500 tl ye bi romork aldik kendimiz revize ettik (kapaklarini ilavelerini babalarini cekiyi herseyi degistirdik :) ) römoğun çekisi eğikti bende başındaki halkanin takılı olduğu V yerinden kesip yeni U ları kaynattım çok güzel oldu bizimkide :) 3000 tlye römoğumuz oldu :)
işte buuu ..
helal olsun ahmet eline sağlık.. devam kardeşim..

Helal olsun abi Maşallahin var.
Deutz un ön hidrolikten sonra Bunlara şaşırmıyorum artık :) Ona epey bakmıştim adam kendi yapmış ama yapmış yani diye gıptayla, Bizde Yok Çünkü en ufak şeyde oraya git yaptır buraya gel yaptır vs. Ve Tabiki eline Sağlık çok güzel olmuş ayrıntılı paylaşım anlatım içinde ayrıca Teşekkür abi.

Deutz un ön hidrolikten sonra Bunlara şaşırmıyorum artık :) Ona epey bakmıştim adam kendi yapmış ama yapmış yani diye gıptayla, Bizde Yok Çünkü en ufak şeyde oraya git yaptır buraya gel yaptır vs. Ve Tabiki eline Sağlık çok güzel olmuş ayrıntılı paylaşım anlatım içinde ayrıca Teşekkür abi.

berat.yzn link=topic=77991.msg923052#msg923052 date=1412059146' Alıntı:
Sağol berat önemli olan sizlere faydalı olmak..

6 tonluk bu tip çekili romorku tır tipine çevirsem Yusuf nasıl olur şase kuvvetli 4 .90 boy var
Tekerleklerin ikisini de arka alıp döneri çekiyi söküp diğer tip çeki uydurup .
Derdim kapasiteyi arttırmak.
Sende ustalık var Yusuf nedersin değermi .

ismail_17 link=topic=77991.msg923059#msg923059 date=1412062399' Alıntı:
6 tonluk bu tip çekili romorku tır tipine çevirsem Yusuf nasıl olur şase kuvvetli 4 .90 boy var
Tekerleklerin ikisini de arka alıp döneri çekiyi söküp diğer tip çeki uydurup .
Derdim kapasiteyi arttırmak.
Sende ustalık var Yusuf nedersin değermi .
abi burdan hesap yapmak zor ama olmaz değil..
çeki yapılır ama teker noktalarının degismesi lazım.
foto falan at ayrıntılı.. bakıp karar verelim..
iyi bir kaynak ustası bul halledelim abi..

Ercan AYKUŞ link=topic=77991.msg923081#msg923081 date=1412072245' Alıntı:
Yusuf emmi eline sağlık güzel olmuş *098*-
Deutzun çekiyede bi ayar çekeydin :D
ben çekecem o deutzun çekiye ayarı yakında :)

Cok iyi olmus yusuf abi helal valla bende kaynak isine el attim ogreniyorum yavas yavas

Maşallah Yusuf abi eline sağlık. Demir-doğrama işlerine ben de meraklıyım ama mesleğim gereği pek uğraşamıyorum. Ha bir de usta-çırak ilişkisi için çıraklığını yapacağım 'Yusuf' isimli bir usta gerekiyor.

Ercan AYKUŞ link=topic=77991.msg923081#msg923081 date=1412072245' Alıntı:
Yusuf emmi eline sağlık güzel olmuş *098*-
Deutzun çekiyede bi ayar çekeydin :D
kadir 36 link=topic=77991.msg923096#msg923096 date=1412078076' Alıntı:
ben çekecem o deutzun çekiye ayarı yakında :)
sizin ergutları ağırlık diye deutzun ön tekerlerine takar..
birde geçer karşıdan gülerim.. pis çete üyeleri.. :)
cevo link=topic=77991.msg923101#msg923101 date=1412081336' Alıntı:
Cok iyi olmus yusuf abi helal valla bende kaynak isine el attim ogreniyorum yavas yavas
cevo zamanla uzmanlaşırsın fakat dumanına dikkat et gözlerini yakmasın ..kaynak yaptığın gün limonu suyla aynı oranda Çalkala gözlerine yatmadan çok önce saatte bir damlat ağırmasa bile..
isyankar1985 link=topic=77991.msg923138#msg923138 date=1412097937' Alıntı:
Maşallah Yusuf abi eline sağlık. Demir-doğrama işlerine ben de meraklıyım ama mesleğim gereği pek uğraşamıyorum. Ha bir de usta-çırak ilişkisi için çıraklığını yapacağım 'Yusuf' isimli bir usta gerekiyor.
kadieim Sağol ..
herzaman kapım açık zaten bende gelirim oralara inşallah.

Ercan AYKUŞ link=topic=77991.msg923152#msg923152 date=1412099486' Alıntı:
O deutza iyi MR çek ergut imzası muhakkak vardır Yusuf emmi :)
deutzda asla ergut imzası yoktaaa.
sanırım ergutun bazılarının kalbine deutz imzası atıldı..
verin mıtorları geri :)

Eline saglık Yusuf abi güzel olmuş.Masallah elinden her is geliyor.