Reygras otu ekenler varmı

Torunoglu hayvancılık sitesinden gerekli bilgileri bulabilirsiniz arkadaşlar yapay mera çeşitleri ve nice yem bitkileri hepsi sitede var istediğiniz siparişi veriyorsunuz kapıda ödemeli yolluyorlar

Bugün itibariyle 3.5 dekar kadar reygras ektik. Yer Anamur. Hava sıcak. Tarla sürüldü ızgara ve rotavatör çektik. Sonra tohumu saçıp yüzeysel tapan(sürgü) çektik. Gelişmeleri yayımlayacağım.

29 eylul ekimi

Resimler ve ekler

• IMG_1693.JPG
    IMG_1693.JPG
    1.5 MB · Görüntüleme: 205
  • IMG_1694.JPG
    IMG_1694.JPG
    1.4 MB · Görüntüleme: 195
Ben balyasini yaptım burda 1,5 dekardan 38 balya çıktı 3 sefer biçti yazın sulamayinca kurudu bende bu sene ekecegim 5 dekar kadar iki kat merdane li kaz ayağı cektim Yağmur yağdı bir kat daha kazayağı çekip mibzer ile ekmeyi düşünüyorum 15 kg dekara 20-20-0 atacağım yalnız mibzerin hortumlarını çıkarıp ekeyim yoksa mibzer ile enine boyunami ekeyim karar veremedim nasıl olur artık bilmem

12 günlük reyrasın durumu. Ben herhangi bir taban gübresi atmadım. Burada pek bilinmiyor. Etraf tamamen muz serası ve çilek tarlası.