İzmir Aliaga Helvaci mahallesi Reygras otunun biçimini yaptik hayirlisi ileEkli dosyayı görüntüle 25218Ekli dosyayı görüntüle 25219Ekli dosyayı görüntüle 25220Ekli dosyayı görüntüle 25221Ekli dosyayı görüntüle 25222Ekli dosyayı görüntüle 25223
Musterinin istegine bagli her ikisinide uygulayabilirizmaşallah bereketli hasatlar... slaj mı yapacaksınız balya mı ?
Tohumu tarim kredi kooperatifinden almistim eylul ayinin ilk haftasi ekilip sulandi.İlk bicimi bugun yaptikMasallah cok güzel görüntüler bereketli olsun. Tohumu nerden almıstınız. Bide akıncı biçim sulama yapıldı mı
Kurban bayramindan henmen sonra eylul ayi basindaBereketli olsun maşallah ekimi ne zaman yapmıştınız ?
Onuda sordum bacadan atmada sorun yasadiklarini belirtti kullanan arkadas kuru madde orani artinca yapilabilir sanirimBereketli olsun sırabağımsız makinada biçebiliyormu reygrası silaj olarak
Bende bilmiyorum bekleyip gorecegim bendemaşallah kolay gelsin,
balya yapılmak istenirse kaçgün kurur ortalama ?
ot slajı yapabilen makineyle direk slaj yapılabilirmi ? biçilip mi yapılmalı ?
Nerdeyse ekinlerde ciceklenme baslayacak burda en batida oldugumuzdan sanirimmaşallah memleket sizinki usta bizim burda ekınler 1 karış
inek otlatmaya otlar daha cıkmadı
Kuru madde orani artinca rulo balyada yapilabilir diye dusunuyorumBereketli olsun bizim bölgede birkaç gun önce silaj yapanlar olmuş yol kenarında gördüm
Çok yağış gidiyor yıl bizde
Böyle fotolardaki gibi kuvvetli olunca kurutup bağlamak zor tabi iklim uygun olur başka
En garanti silaj yapmak
Benim de ilk tecrubem,bir bicim daha alirsam yerine baska mahsul yapma niyetim varCok guzel bu ot yilda kac kez biciliyor aceba