RAUCH Türkiye Distribütörü Kim?

Ynt: RAUCH Türkiye Distribütörü Kim?

İsmail Pelit link=topic=65735.msg745268#msg745268 date=1368873417' Alıntı:
yani almanyadamı oturuyordun o zaman almancanın iyi olması lazım.. yoksa burda okuyup orda yükseklisans falanmı yaptın bende ziraat okumayı düşünüyorum kazanırsam bu sene gidecem tavsiyelerin nelerdir abi ?

Başlıktaki konu dışına çıkmamak için sorularınızı özelden yazmanızı riıca ederim.

Kısa CV. Liseyi Türkiye`de bitirip Almanya`ya gittim ve Kiel Üniversitesinden mezun oldum. Daha sonra Berlin Teknik Üniversitesinde doktora çalışması yaptım. Bu çerçevede AÜ Ziraat fakültesi ile ortak yürütülen bir projede Ankara`da çalıştım.

Rauch, Poettinger, Merlo ve Lely ' nin Türkiye Distribütörü Agro-Teknik firmasıdır. İstanbulda Büyükçekmeçe ' de E-5 karayolu üzerinde merkezleri var. Hergün önünden otobüsle iki sefer geçiyorum....:)

rauch bilmiyorum ama aynı makinayı kuhn da satıyor. türkiye de bayiside var her. halde oda rauch e yaptırıyor makinayı vidyoları var her şeyiyle bire bir aynı makinalar. kuhn sitesine girip inceliyebilirsin