RAMPA ÇIKIŞI

Ynt: RAMPA ÇIKIŞI

şerefli1 link=topic=67063.msg761652#msg761652 date=1374953611' Alıntı:
tümosana pulluk ve rampada kimse laf atamaz...
erkuntu az madara etmedi : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

bana erkuntu saatıran tümosanla zetor oldu yoksa erkunta lafa atanın evine muhtarıda alır baskına giderdim eskiden zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s[/move]

;D anlş-*s

Şerefli1 kardeşim, burda da epey zetor meraklısı oluşmaya başladı, motor hastalarını zorla bindirip deneme sürüşü yaptırıyom :)

Lakin dediğin gibi almaya kalksan istediğin modeli zor bulursun. Şu an yok... Mardin tarafında biraz vardı 0 km bilmiyorum haka varmı? Telefonunu atarım bi sor... Akdeniz Traktör-Mardin ortaklıydı, şu an orda zetor sayısı 100 ' e yakın diyorlardı, hızla çoğalmış...

Bayramdan sonra, ilk fırsatta bi arkadaşta 100 ' lük erkunt var onun pullukla birlikte bi deneme yapıp, zetorun pulluk durumunu da anlamış olacağız inşallah...

UÖZKAN.77 link=topic=67063.msg761774#msg761774 date=1375005348' Alıntı:
Şerefli1 kardeşim, burda da epey zetor meraklısı oluşmaya başladı, motor hastalarını zorla bindirip deneme sürüşü yaptırıyom :)

Lakin dediğin gibi almaya kalksan istediğin modeli zor bulursun. Şu an yok... Mardin tarafında biraz vardı 0 km bilmiyorum haka varmı? Telefonunu atarım bi sor... Akdeniz Traktör-Mardin ortaklıydı, şu an orda zetor sayısı 100 ' e yakın diyorlardı, hızla çoğalmış...

Bayramdan sonra, ilk fırsatta bi arkadaşta 100 ' lük erkunt var onun pullukla birlikte bi deneme yapıp, zetorun pulluk durumunu da anlamış olacağız inşallah...

inşaallah özkan abi bekliyoz o zaman kıyaslama sonucunu bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa

Şaka bi yana arkasında bi deste ağacı sürüyerek o arazide 96 bg ' lik bi motor için süper iş.. ayılma-bayılma, patinaj hiç yok.

cesur631 link=topic=67063.msg763616#msg763616 date=1375457896' Alıntı:
site de zetor fenomen olmuş durumda haydi hayırlısı :D

zetor zetor zetor

şaka bi yana uözkan.77 nin verdiği bilgiler ve kullanım tecrübesiyle bende zetorcu oldum.

Bi bayilik alması şart artık.
Duy sesimi Bayburtlu...

Güzel kardeşim Malatyaya selamlar..

Allah ' ını seversen Zetorun Pulluğu Budur diye videotu bi seyret.. Yorumsuz.

Sanko ile Göçmenler (zetoru ülkeye ilk sokan firma) Zetorla görüşme halinde bugünkü sıcak haber..

Valla imkanımız olursa senede sadece 1 tane satacağımı bilsem gene ek iş olarak düşünürüm. Hiç olmazsa 1 dost kazanmış oluruz..

Yemediğim yemeği yedirmem binmediğim motora bindirmem.. o kadar :)