Ramazan Bayramınızı Kutlarım...

Ynt: Ramazan Bayramınızı Kutlarım...

yusuf abi senin ve tüm trakkulübün Evinizin neşeli, sağlığınız yerinde, sevdiklerinizin yanında olduğu mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun.

Ynt: Ramazan Bayramınızı Kutlarım...

Mesaj yazan yazmayan herkesten Allah razı olsun. Gidişimiz 10 saat sürdü, trafik olarak Çanakkale Boğazında çok zaman kaybettim. Orucumu Gelibolu ' ya 10 km kala açtım, Allaha şükür. Gelibolu-Lapseki arabalı vapur sırası çok uzun olunca Eceabat-Çanakkale geçişine karar verdim. Orada da tek bir arabalı vapur çalışıyormuş tam o saatte. O yüzden 1 saat bekledim. Kafadan 4. araç kalmıştım çünkü. Gece 01.30 da varabildim Güre ' ye. Hemen bahçeyi suladım 100 m2 kadar bahçem var yazlıkta. Sahur yapıp yatttım, havasından mıdır nedir sabah dinlenmiş olarak uyandım. Dönüşte 13.30 da yola çıktım 2 saatte Lapseki ' ye geldim. Ama Gestaş ' ın tetersiz arabalı vapurları yüzünden 2 saatte ancak karşıya yola çıkabildim. Gelibolu sonrası Malkarada yol yapım çalışması vardı, Kumburgazda bir minibüs yanmıştı biraz trafik oldu Ama saat 23.00 gibi Bayrampaşadaki evime varabildim Allaha çok şükür. Hepinize bayram tadında günler dilerim. :)