Ynt: pulukta marka ünlümü alplermi?
teşekkürler video için aydınlattın bizleri sağol:acaba sende ünlüdenmi memnun değilsin bir kaç yerde inceleme fırstım oldu ünlü pullukları bana yapılış ve teknik olarak alplerden biraz daha iyi gibi geldi ayrıca kurumları alplerdende iyi gibi ama sen kullanıcısın sen daha iyi bilirsin videoda gördüğüm kadarıyla ünlü pulluğun traktor e takkılı iken orta kolun motora düz gözüküyor sürerkende orta kolun düz duruyor bende bu sorun oluyor orta kolum dışa doğru açılıyor vede toprağa iyi geçsin diye pulluğu diktiğim zaman pulluğun ağzındaki pıçakla traktore çapraz bakıyor benim sıkıntım bundan yani pılluk traköre düz bir şekilde durmuyor ben alpleri kötülemiyorum bizim burdada markadır alpler ünlüyü 5 6 senedir yaygın olarak görüyoruz bizlere biraz daha iyi gibi geliyor tabii herkesin kalite anlayışı farklıdırYALNIZTÜRK_TR link=topic=37774.msg354126#msg354126 date=1299520474' Alıntı:erkunt servet 80 lüx ve_ ünlü pulluk göktepe köyü bu video yu seyredin lütfen niyetim ünlüyü kötülemek değil hepsi az çok tutar toprağı abiler