Pullukla taş çıkarma '

15.11.2013
2,809
1,794
30
Tokat

geçen hafta sürüm yaparken pullyğa takılan taşlar
dedem buraları bu şekilde 50 yıl sürmüş çıkarmak bize nasipmiş :D
url=http://hizliresim.com/GPo00b]
GPo00b.jpg
[/url]

[video=youtube;cb5ewlLHyy8]https://www.youtube.com/watch?v=cb5ewlLHyy8[/video]

Sizin taşlar yine azmış.Öyle tarlalarımız varki hersene bir römork taşı var babam ören yeri diyor niye hiç bitmiyor anlamıyorum.
abi bizdede var nezaman kazayagı çeksem dahada çıkıyor ufat taşlar
Kolay gelsin Mehmet çok büyük olmasada bizdeki tarlalarda taş doldu bi ara toplamam lazım. Ferguson'la taş sökecem derken taş pullukla çeki tablası arasına sıkışıp çok uğraştırmıştı :)
saolasın abi taş işi her şeye zarar tekere pulluga mahsule :)
saolasın abi

Allah kolaylik versin
saolasın fatih abi sanada kolay gelsın

Kolay gelsin gerçekten taşla uğraşmak zor iş.otomatik olmayan pulluğada çok zarar verir.demir yamulur ok açılır.toplansada yine aynı mı oluyor.
yok abi bu şekılde olursa olmuyor ama resmen taş üreten bi tarlamız var her sürmemizde dahada taş çıkıyor o tarlayı sürerken foto çekerim anlarsın hemen

Allah kolaylık versin bu arazilere bakınca trakya arazisi gerçekten çok temiz ve taşsızmış bunu öğrendim bizim arazilerde küçük çakıl taş bile çok nadir tarlalarda vardır..
bizim buralar dağ taş hacı. Ova taban arazı köyde neredeyse hiç yok

Kolay gelsin otomatik pulluk şart böyle yerlere
öyle oda biraz pahalı

ben askere gitmeden önce yan köyden bir tarla icarlamıştık bundan 12-13 yıl önce
tarlanın neresinde taş oldugunu bılmıyorum tabi tarlaya bakarsan kara toprak
mf 188 lik arkada 3 lü 13 lü alpler pimli pulluk agzımda sigara gidip geliyorum tarlada
inanırmısınız pulluk bi taşamı takıldı bi kayayamı takıldı bilmiyorum ama ben traktörün üzerinden düştüm küt die fırlattı benı allahtan herkliktide bişiy olmadı düşünce :)

Bende bu yıl turan 4 14 ile taşlı bi parcayı sürüyodum . Tav iyiydi müziğimi açtım seri 1 ile gidip gidip geliyordum . Tarlayı yarılamıştımki traktörün arkadan bi darbe geldi traktör sürülen yerin üzerine dogru kaydı resmen .bi baktım sehpadan daha büyük bi taş . Sağıgını solunu sürdüm taşın yarısını yüzeye çıkardım . Tarla bitti eve gittim pulluğu indirip kepçe takacam bi baktım bizim ls nin yan gergi kolunu tutan aksa takılı parcanın biri içe yamulmuş digeride kırılmış .taşlı tarlada dikkat şart

• Beğen
Tepkiler: MehmetGngr