Alpler tam çeviriyor digerinin markayı bilmiyorum o yana devirip gitmişHangisi tam kapatmış hocam anızı
Alpler tam çeviriyor digerinin markayı bilmiyorum o yana devirip gitmişHangisi tam kapatmış hocam anızı
Simdi bisey diyeyim marka takintisi kotu bir olay su yazdigin markalardan benim koyumde bir tane bile pulluk satmis degil hicbiri, pulluk herseydir ciftcilikte fiyatina bakarsan aldanirsin onemli olan traktoru tutmamasi yormamasıdır4 lü 14 numara pulluk alacağız
Ünlü mü
Alpler mi
Aydın mi
Arkadaşlar bu gün dolaştık
Ünlü 10₺
Alpler 9₺
Aydın 8₺
Fiyatlara sıfır pulluk bulduk
Sizce hangisi tercih etmeliyiz
Gönlüm ünlüden yana ama
Herşeyi Aynı pulluk için 2.000₺ fazla vermek mantıksız geliyor
Sizin yorumlarınızı almak istiyorum
Temsili alacağımız pulluğun yapısını görmeniz için resim bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 53617
Simdi bisey diyeyim marka takintisi kotu bir olay su yazdigin markalardan benim koyumde bir tane bile pulluk satmis degil hicbiri, pulluk herseydir ciftcilikte fiyatina bakarsan aldanirsin onemli olan traktoru tutmamasi yormamasıdır
Simdi bisey diyeyim marka takintisi kotu bir olay su yazdigin markalardan benim koyumde bir tane bile pulluk satmis degil hicbiri, pulluk herseydir ciftcilikte fiyatina bakarsan aldanirsin onemli olan traktoru tutmamasi yormamasıdır
Lemken diyeceğim ama bulmak zor olur galiba[emoji846]
Turan iyidir.
Kaç numara ustam bide fiyat ne oldu acabaArkadaşlar tercihimizi Ünlü den yana kullandık
Herkese tecrübe ve fikirlerinden dolayı teşekkür ederim
Allah utandırmaz inşallah
Ekli dosyayı görüntüle 53807
Hayırlı olsun iyi tarla sürmelerArkadaşlar tercihimizi Ünlü den yana kullandık
sağolun amin inşallahHayırlı uğurlu olsun, allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin.
14 numara 10.000 tlKaç numara ustam bide fiyat ne oldu acaba
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın umarim sağlam çıkar ünlünün klasik pulluğu taşa falan denk geldiğinde sıkıntı yaratmaz insallhArkadaşlar tercihimizi Ünlü den yana kullandık
sagolun hocamHayırlı olsun güle güle kullanın, Alpler derdim ben ünlü de kullandık alpler de kullanıyoruz. Alplerin yere batması ve çevirmesi daha iyi. Eski aydın pulluk var yenileri de hoşuma gidiyor ama alpler kullanıyoruz, memnunuz.
Traktör: Hattat t4090
Pulluk: Alpler 4 lü 13,14,16 ayarlanabilir.
Hayirli olsun Baya pahalıymış piyasa bende 6 numara kızaklı 5 li pulluğumu satiyorum nekadara versem diye düşünüyordum fikir verdi bu fiyat bizim tanidik yaz basinda aydın pulluk 4 lu 7 noyu sifir 6 bine aldi baya değişmiş fiyatlar kurt ağızlı 6 bin deve boynu olan 5750 dediler