pulluk seçimi

arkadaşlar erkunt nimet 70 4*4 tarla tipi aldım kaç numara kaçlı pulluk kulanmamı tavsiye edersiniz bulunduğum yer malatya arguvan sadece arpa buğday ve susuz kavun ekiyoruz yardımcı olursanız sevinirim:) buda yetiştirdiğimiz kavunlar

Ynt: pulluk seçimi

hayırlı olsun güle güle kullan bizim buradakiler 4 14 veya 4 12 kullanıyolar arazine ve toprak durumuna göre sen karar ver

ben 4 lü 12 li kullanıyorum el gazını ayarlıyorum bacak bacak üstüne atıyorum çifte devam yanı motor zorlanmıyo daha seri gidiyo. tavsiye ederim ama pulluğun ünlü olursa daha iyi olur toprak sarmıyo aynalar açık...

4 14 lü Alabilirsin, H1 ile gayet iyi performans alırsın kuruda Tavda. Peki diğer marka Traktorler 70t Ayarındakiler köyündekiler mesela kaç inç kullanıyorLar?

4lü 12 en ideal pullugudur.. ama derin sürüm yapıyorsan 4lü 14 te alabilirsin çekmem demez asla.. 4lü 12 ile daha seri sürüm yaparsın..