Kullanacağınız arazide taş ağaç kökü vb pulluğa zarar verecek şeyler yoksa bu pulluk iyidirYeni pulluk aldım alpler 5 12 kalın malze yazıyor üstünde bu pullukmu iyi yoksa normal şaselermi bu pulluk kalın şase
Pek taş yok zarar verecek şekilde pulluk ağır biraz kalın şase yakıt ve çekişi etkilermi ince şase ile arasında ne kadar kilo farkı var onu bilmiyorum daha deneme yapmadımKullanacağınız arazide taş ağaç kökü vb pulluğa zarar verecek şeyler yoksa bu pulluk iyidir
Traktör mccormick t110 max serisi pulluk kalın şase 5 12 numaraÇok fazla etkilemez tabi pulluğu traktöre uyumlu aldıysanız
Arazimiz geneli düz bir kaç yanına meyilli sürdüğümüz tarla varÇeki merkezi ayarı zor olacağı için 4 soklu pulluk kullanmanızı öneririm.Sırtlı arazide pulluk kasma yapabilir.
Sorunsuz çeker biz burda 85 liğe takıyoz o pulluğuTraktör mccormick t110 max serisi pulluk kalın şase 5 12 numara
Alpler pulluğun kralıdırEkli dosyayı görüntüle 47989Ekli dosyayı görüntüle 47990Ekli dosyayı görüntüle 47991
Pulluğu yeni aldık sözde sıfır ama etikette model kilo yazmıyor 5 14 inç olduğunu belirtmiş ama yukardaki demirde 12 li yazıyor hangisi şimdi daha ölçmedim ama kafa karıştırıcı
Bide ünlü ye göre nasıldır
Traktör mccormick t110 max serisi pulluk kalın şase 5 12 numara
Traktör mccormick t110 max serisi pulluk kalın şase 5 12 numara
Abi çok rahat çeker 100 beygirden fazla bizde c95 Max var 5 13 rahat gidiyorTraktör mccormick t110 max serisi pulluk kalın şase 5 12 numara