Pulluk seçimi yardım.

Burda Bi abi tt65 için ünlü 10 numara 4 lü ararken uygun fiyatlı aydın 10 inç, 4 lü bulmuş almış. Pulluğun yapısı çok büyük ve ünlü nüün 11 inden daha ağır. Kullanamadı önü kalkıyormuş tt nin. Satıp ünlü alacak.

Her bölgede toprak şartları ve motor durumuna göre değişiyor bulunduğun bölgede hangisi kullanılıyor memnun olup olmadıklarını sorabilirsin
Çukurovada alpler dışında pulluk kullanan memnun olmaya biliyor ve en Küçük 14 numara kullanıyoruz.

Hocam bizim 3075 4×4 e ne pulluk önerirsin. Arazi Elazığ arazisi.
Kara toprak tarla, mısır arazisi, 4 12", 28 cm aralı, Alpler pulluk, 25 cm sürüm derinliğinde, gayet güzel çalışır.Taşlı arazi deneyimimiz bulunmuyor, Keçili köyü bayırlarında sürüm yapanlara sormam lazım.Buğday anızı sürümü için 5 9", 22 cm aralı pullukta olabilir.Pulluk iş genişliği olarak 110-120 cm yeterlidir.

Bu Pulluk Alımlarında Markalar İncler Hep Tartışılıyor Ama Benim Merak Ettiğim Bu Yaprağın Farkı Hiç Araştırılmıyor V Tipimi P tipimi X Mi F Tipimi Bunlara Hiç Bakanınız Yokmu Araştıranınız Yokmu Veya Bilginiz Varmı Bununla İlgili Çunki Ben İnternetten Kaç Gündür Araştırıyorum Öyle Fazla Bi Bilgi Yok

Ünlünün 4 lü 11 no pulluğu 450 kg 14 no su 490 kg yazıyo sitesinde benim aldığım alpler 4 lü 11 no pulluğun ağırlığı 542 kg.ünlünün 4 lü 14 no pulluğundan daha ağır.köyden arkadaş alpler 4 lü 14 aldı 603 kg yazıyo etikette.kulak tipleri farklı ve büyük hangi tiptir kulaklar bilmem uç demirleri bitince ters çeviriyosun.trakya modeliymiş

• Beğen
Tepkiler: murat1919