Hayırlı olsun sonucu merakla bekliyoruz
Sonuçları merakla bekliyoruz haydar beyIzgara kulaklardan istediğimiz sonucu alamayınca birde krom kaplama yaptırmaya karar verdik.Ekli dosyayı görüntüle 46230Ekli dosyayı görüntüle 46231Ekli dosyayı görüntüle 46232Ekli dosyayı görüntüle 46233Ekli dosyayı görüntüle 46234Ekli dosyayı görüntüle 46235Ekli dosyayı görüntüle 46236
Bende artık aynı kanaate vardım toprak bi acaip ilk katman krom aynalara zamk gibi yapışmış, zaten bu kadar ağır tavda sürüm yapmıyorum ama deneyip görmek istedim. Toprağın biraz daha tava gelmesini bekleyip tekrar deneyeceğim.Hayırlı akşamlarTamamen toprak yapısından gibi duruyor, toprak biraz kurusa yinede yapışıyor mu? Bu şekilde aktarma zaten olmaz, döküm çizel yanlarda bıçaklı kaz ayağı gibi olan bence bu toprak için birebir, bu şekil tarlam olsa pullukla hiiç uğraşmam, iyi akşamlar.
Hayırlısı olsun abi bir daha dene ama olmadı gıbı denemekte fayda vardır Avrupa videolarına bakıyoruz neler deniyorlar edison ampulu kaç seferde bulmuşBende artık aynı kanaate vardım toprak bi acaip ilk katman krom aynalara zamk gibi yapışmış, zaten bu kadar ağır tavda sürüm yapmıyorum ama deneyip görmek istedim. Toprağın biraz daha tava gelmesini bekleyip tekrar deneyeceğim.Hayırlı akşamlar
O değilde benim dikkatimi biverdöver namluları cektı sadice namlu olan yerler yesermişTam bir hayal kırıklığı, fiyasko ne derseniz artık.Ekli dosyayı görüntüle 46303Ekli dosyayı görüntüle 46304
Onunda hesabını sordum zaten arkadaşa Cemal tc59 kapsamlı bi bakıma gidecekO değilde benim dikkatimi biverdöver namluları cektı sadice namlu olan yerler yesermiş
Denemesem aklımda kalacaktı Ufuk görmüş olduk, benim böyle uğraştığımı görünce arkadaşın birisi ayna istedi polisaj yapıp iyice parlatacakmış, onlara da dert oldu bizim pulluk [emoji5]Hayırlısı olsun abi bir daha dene ama olmadı gıbı denemekte fayda vardır Avrupa videolarına bakıyoruz neler deniyorlar edison ampulu kaç seferde bulmuş
Yarısını dökmüş resmenO değilde benim dikkatimi biverdöver namluları cektı sadice namlu olan yerler yesermiş
Akışına bıraktım artık abi gerisini fendt düşünsün [emoji57]topraktaki nemin, durumuna göre yapışıyor,
sonbaharda pek az veya hiç yapışmaz
ilkbaharda ise heleki,erken dönemde kurtuluş yoktur.
birde pulluğun toprakla,buluştuğu,noktalarında paslanmayı başlatmamak lazım.
temizleme ve yağlama ile uzun zamandır bu tür bir soruna, pek nadir rastlarım.