2019 pulluk ile ilk nadas sürümü | profil şase pulluk 4/14'' şalgamlılar
Elinize sağlık. Hem çekimler hem de işçilik oldukça güzel olmuş.
Havada yagmur gorunmedigi icin sanirim siz de önce anız sürüm sonra bugday ekimi yapacaksanız.
Bizim de niyetimiz kısmetse önümüzdeki hafta sonuna kadar ekimi bitirmek.Aynen baştan sürüm sonra Ekim deşmiştik.dün sürüm bitti bugün kısmetse gübre atmaya başlıcaz kısmetse .bu arada ay başı yağmur olasılığı yükseliyor 25 de ekime başlarım kısmetse
Bizim de niyetimiz kısmetse önümüzdeki hafta sonuna kadar ekimi bitirmek.
Kolay gelsin güzel video olmuş, sürüm de güzel. Buğday ekmek için pullukla mı sürüm yapılıyor öncelikle bölgenizde merak ettim
çok güzel bir sürüm olmuş 4 lü 14 şalgamlılar profil şase pulluk bende kulanıyorum tav çok iyi ve pulluklar kaliteli tavsiye ediyorum
Bereketi bol olsun Ümit çok güzel olmuş sürüm işi.
Allah razı olsun .allah herkesin gönlüne göre versin. Bu sene çok mazot yakmadan oyuncak oynar gibi bitti sürüm işlerimiz
Ümit kardeşim, Case 110 ile kaçıncı viteste surum yaptınız?
Ölçüm yaptıysanız 2 traktör ortalama 1 dönüm için kaç lt mazot tüketti?
Bereketli olsun, güzel işçilik olmuş.
Çok güzel görüntüler elinize sağlık.Bizim burda bu beygire en az 5-14 lü takarlar.
Bu tavı bekledik [emoji846] ama pulluk konusuna gelirsek gerçekten bölgenin en güzel pulluğudur Şalgamlılar işin ehli ve sağlam
Bu sene ekimi bitirdikten sonra kelt ve hammer atıcam bu sene kışın yağışlı geçiceğini söylüyorlar