Yorumu okumadan Kubota da aklımdan geçti, manevrası göz önüne geldiğinde Kubota çok şanslı, tek korktuğum tarafı; halatlı vites kolu ki hiç sevmem, birde genelde hidrolik hassasiyetten şikayet var, belkide kullanıcılar olayı çözememiştir.Cümleten herkese teşekkürler
Diskli bize uygun değil bizim koşullarımıza ve toprak yapımıza balta ayak daha uygun.
Nail abi Kubota'ya ne dersin bir göz kırpim
İslam Amazone çok para mikser var bir lift pack alıp pnömatikle kombinlemeyi düşündüm ama cidden deli para kanolayla beraber ayçiçek ekimleri azaldı biliyosun fazla yer olmadığı içinde değmez.
Gaspardo'yu bununla kıyaslarsamda bu daha iyi diyebilirim Bu makinanın birtek baskı tekerleklerini beğenmiyorum daha iyi tekerleği hakediyor.
Hayırlı olsun Süleyman.Güle güle kullan.Şimdi traktörü turuncu yapman lazım kırmızı İrtem almamışsın çünkü
Gerçi renk farklı sadece
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Hayırlı uğurlu olsun abi
Güle güle kullan
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Normal İrtem ile bunun arasında fiyat farkı var mı acaba?
Hayırlı olsun ne kadar aldınız acaba
Hayırlı olsun
hayırlı ugurlu olsun abı gule gule kullan
Süleyman ellerine sağlık..
güzel gelişmeler bunlar helal olsun..
portakal şarkısına tam uymuş..
Yorumu okumadan Kubota da aklımdan geçti, manevrası göz önüne geldiğinde Kubota çok şanslı, tek korktuğum tarafı; halatlı vites kolu ki hiç sevmem, birde genelde hidrolik hassasiyetten şikayet var, belkide kullanıcılar olayı çözememiştir.
Hayırlı olsun turuncu renk dikkat çekici olmuş
Dipnot: kubotada hidrolik hassasiyetini yapmak 5 dk lık iş nail abi vites konusunda m40 serisinde halat + metal çubuk var. Halat sadece vitesi sağa veya sola çektiğinde görev yapıyor.
Süleyman hidrolik kontrol işi bende az kaldı çok süper bi proje bitmek üzere
Kuyruk mili 540-540E olarak geliyo ama opsitonel olarak 540-1000rpm seçeneği var. Kitapçıklarda yazıyo
hayırlı olsun
dekar ölcer ve tohum takip gibi opsiyonlar dahil mi fiyata
Hayırlısı olsun renk güzelmiş.irtemle arasında ki teknik ve fiyat farkılıkları nedir acaba.ben 6 lısını düşünüyorum.geniş olduğu için eğer unitelerde ki bağımsız hassasiyet iyiyse engebeli arazidede ekim sorunu olmaz
Made by İRTEM
Reklamıda yapalım hani