Bu attığın resimdeki hayvan bizim buralarda mı yoksa senin memlekette mi
Zigana. Sana demiştim pazar günleri buranın hayvan pazarı izin al gel diye keske gelseydin bu hafta .
Bu attığın resimdeki hayvan bizim buralarda mı yoksa senin memlekette mi
Doğru abi o saatlerde pek bişi kalmaz.
Bizim buraların simentali suan da türkiye de tercihen ilk sıralarda geliyo kaliteli hayvanlar cıkıyo burdan bi kamyon hayvan yükleyelim sana
Simental kırması 3 4 yslarında 2 aylık hamile inek vardı 4.5 verdiler vermedi adam 6 civarında istiyodu yanlış hatırlamıyosamDişi düve inek piyasası nasıldı kardeşim
Simental kırması 3 4 yslarında 2 aylık hamile inek vardı 4.5 verdiler vermedi adam 6 civarında istiyodu yanlış hatırlamıyosam[/QUOTE. Kırmaya para bağlanmaz iyi vermişler
Hep aynı be abi☺ şöle bi durum var anaç alınsa hayvan iyi olur direk hamile kalır veya hamile alırsın falan ama aldığın inekte bi sıkıntı olup olmayacagını bilemezsinYok be kardesım bi kamyon mal Alcak para nerde kendi yağımızda kavruluyoruz.anaç bir iki tane uygun olursa niye almayalım
Hep aynı be abi☺ şöle bi durum var anaç alınsa hayvan iyi olur direk hamile kalır veya hamile alırsın falan ama aldığın inekte bi sıkıntı olup olmayacagını bilemezsin
Bizim komsu simental ineğini üstelik cokda güzel inekti huysuz diye sattı aynı gün pazardan bi inek aldı hostayn gibi bişidi . sattığı ineği mumla arıyo şimdi ne ineklere uyuyomuş ne bişi yapıyomuş satan adam allamış pullamış güzelce
Sunu cok net söylüyorum millet günü kurtarmnın peşinde ahireti düşünen vallahi kalmadı hele hele işin içinde para varsa o zaman tamam etmedik yemin bırakmazlar malı satana kadarYani Ordada haklısın .ama hak sonuçta bi malı satarken neyı var neyi Yok demiyorsan bi yerden çıkartır Cenabı Allah
Sunu cok net söylüyorum millet günü kurtarmnın peşinde ahireti düşünen vallahi kalmadı hele hele işin içinde para varsa o zaman tamam etmedik yemin bırakmazlar malı satana kadar
Benim fikrim ennfazla 1 yasında düve alacaksın zaten 8 ay sonra tohumlarsın fıstık gibide yetiştirirsin allah kısmet ederse inek işi gercekten sıkıntılı
Bizim acımızdan gerek yok zaten abi cevrede dönen dümenler bunlar allah harama uzandırmasın.Gerek Yok be kardeşim .Eve kul hakkı sokacağıma çok net söylüyorum kuru ekmeğe razıyım
renginin koyuluğuna göre hayvanın durusuna göre fiyat değişiyo ama genel olarak o aralarda alınır