Pitbul Kangaldan Kaçıyo :)

Ynt: Pitbul Kangaldan Kaçıyo :)

sivasli link=topic=8529.msg91543#msg91543 date=1225591138' Alıntı:
burada yani fransada neredeyse her uc evden birinde kopek beslenio bu yapilan arastirmalar sonucunda aciga cikmistir bu kopeklerin cogunlugu pitbull ve ingillliz mastifi dir cok azda olsa kangal da var burada kangalin diger kopeklerkarsin cok havasi var burada bile herkes kangala hayranlikla bakior siz orada hala pitbull kangali yener ingiliz mastifi sole guzel die bahsedionuz hatta bizim kuzende pitbull var babamdada kangal var her ikisininde ozelliklerini cok iyi biliom
pitbull cok saldirgan oldugu icin un yapmistir kangal o kadar saldirgan degildir ama kangal pitbulldan her halukarda guclu bu acik ve net zaten saldirganlik guc dogru orantili degildir saldirganli kopegin karakteri ile ilgilidir SIZ KAC TANE PITBULL VEYA MASTIFF GORDUNUZDE DEGERLENDIRME YAPIONUZ ?????????????????
kac kopek besledınde bu yorumu yaptın bıze...neredeyse bakmadıgım cıns kopek kalmadı 3-4 arkdasız pıtbuldan dogoya kadar bircok kopek besledık onemlı olan kopege verılen egıtımdır sen boxerın pıtbullu yendıgını gordun mu bunlar hep egıtımın urunudur...suan turkıyenın en ıyı dovusen kopegı sakaryada bır mafyanın elındeymıs kopekte altın tasma bulundugunu soyleniyor burda bılgı paylasıyoruz bunlarıda sorgulamak sana dusmuyor dıye dusunuyorum

la toplasan o dedigin cins itlerden kac tane var acaba turkiyede bunu bi sorgula ondan siz it beslemizssiniz ben bildim bileli itimi vardi hemde kurt yikan cinsten sona sivasta 8 10 yasindayken bile it beslioduk biz kendi basimiza fransaya geldik her tarafta it beslenio hatta it boklarindan burada yurumekte bile zorlanioz sirf it boklarini temizlenmesi icin ozel makinalra la adamlar calistirilacak kadar fazlan beslenio demek istedigim buarada her turlu it beslenio bunlarin cogunlugu pitbull ve mastiff daaha adini bile bilmedigim bi suru csit it vargelmissin duyma bilgilerle su it bunun elindeymis felanmis filanmis diosun pitbullu kurdun karsina atinda goruyum (Trakkulüp Kurallarına Aykırı Kelime)

sen gordun mu hic ayiyla iki pitbullun dogusunu ayi ikisinde yedi kangal olsa ayin onu o kadar kolay yenemez aga

@Sivaslı: Lütfen sitede ahlaka aykırı kelimeler kullanmayınız, sizinde bildiğini gibi sitede büyükler ve küçükler var. Küçüklere kötü örnek oluyorsunuz, büyüklere de saygısızlık yapıyorsunuz. Daha önce uyarı almışsınız bir uyarı daha almayın, bundan sonra biraz daha dikkatli olun.

sivasli link=topic=8529.msg91543#msg91543 date=1225591138' Alıntı:
burada yani fransada neredeyse her uc evden birinde kopek beslenio bu yapilan arastirmalar sonucunda aciga cikmistir bu kopeklerin cogunlugu pitbull ve ingillliz mastifi dir cok azda olsa kangal da var burada kangalin diger kopeklerkarsin cok havasi var burada bile herkes kangala hayranlikla bakior siz orada hala pitbull kangali yener ingiliz mastifi sole guzel die bahsedionuz hatta bizim kuzende pitbull var babamdada kangal var her ikisininde ozelliklerini cok iyi biliom
pitbull cok saldirgan oldugu icin un yapmistir kangal o kadar saldirgan degildir ama kangal pitbulldan her halukarda guclu bu acik ve net zaten saldirganlik guc dogru orantili degildir saldirganli kopegin karakteri ile ilgilidir SIZ KAC TANE PITBULL VEYA MASTIFF GORDUNUZDE DEGERLENDIRME YAPIONUZ ?????????????????
senin hayatın boyunca gördüğün köpek kadar ben köpek besledim öncelikle terbiyeni takın bütün dünyaca kabullenmiş bilimsel araştırmalarla ispatlanmış birşeyi sen anlamıyorsan bir problem var demektir.... biz kangala kötü demedik sadece kangaldan daha güçlü köpekler var dedik örneğin ingiliz mastif .......ben ingliz mastif beslemedim ama napoliten mastif besledim ve inan o köpek kadar akıllı köpek beslemedim daha ... Pitpull da besledim hatta babası istanblda ün yapmış bi köpekti yani eğitimli.... ismi de chucky hatta benim köpeğim soylu olsun diye ta bursada araba kiralayıp istanbula gittim çiftleştirmek için o yüzden filmlerde lessie görüp de köpek eğitmeni kesilme zoolog hiç olma insanlara da saygı duy düşüncelerine fikirlerine

sen ne sacmalion la lessie ney ben kopek egitmeni kesildmedim sen anlama yetenegin bozuk mu?? BU BIR
BEN ZOOLOG DA KESILMEDIM BUNU ANLAMIOSAN BEN NE DIYIM SANA KAC TANE KOPEK BESLEDIN KI BENIM HAYATTA GORDUGUM KADAR KOEK BESLEMIS OLUON BANA BI RAKAM VER PEKI SANA BI SORU INGILIZ MASTIFF BU KADAR GUCLU DE AMERIKALILAR CITA KORUMA PROGRAMINA KANGALLARI NIE GOTURDULER ??? YOKSA AMERIKALILAR BU MASTIFLERIN GUCUNU BILMIO MU???CITAYA KARSI KANGALI NIE TERCIH ETTILER???? KOCUM YASADIGIM YERDE HER TURLU ADAM VE HER TURLU IT VAR TMM MI DIGITION DENILEN BI INSANLARIN ELINDE BI SURU DOVUS ITI VAR ONLAR DOVUSU KAYBEDEN CE IT HAYATINDA KAYBEDIO CUNKU ORADA VURUOLAR ELLERINDEN GECEN ITLERIN HADDI HESABI YOK SIRF DOVUS ICIN BI SURU IT BESLIOLAR TOPU TOPU ELINIZDEN KAC TANE IT BESLEDIN DE KONUSON ??????????????????BIDE BURADAKI IZLEDIGIN VIDEODAK YORUMLARA DA BAK BI KAC KISI KANGAL KAZANIR DEMIS???? ZATEN VIDEO YURT DISINDA CEKILMISSS

sivasli link=topic=8529.msg92066#msg92066 date=1225714594' Alıntı:
sen ne sacmalion la lessie ney ben kopek egitmeni kesildmedim sen anlama yetenegin bozuk mu?? BU BIR
BEN ZOOLOG DA KESILMEDIM BUNU ANLAMIOSAN BEN NE DIYIM SANA KAC TANE KOPEK BESLEDIN KI BENIM HAYATTA GORDUGUM KADAR KOEK BESLEMIS OLUON BANA BI RAKAM VER PEKI SANA BI SORU INGILIZ MASTIFF BU KADAR GUCLU DE AMERIKALILAR CITA KORUMA PROGRAMINA KANGALLARI NIE GOTURDULER ??? YOKSA AMERIKALILAR BU MASTIFLERIN GUCUNU BILMIO MU???CITAYA KARSI KANGALI NIE TERCIH ETTILER???? KOCUM YASADIGIM YERDE HER TURLU ADAM VE HER TURLU IT VAR TMM MI DIGITION DENILEN BI INSANLARIN ELINDE BI SURU DOVUS ITI VAR ONLAR DOVUSU KAYBEDEN CE IT HAYATINDA KAYBEDIO CUNKU ORADA VURUOLAR ELLERINDEN GECEN ITLERIN HADDI HESABI YOK SIRF DOVUS ICIN BI SURU IT BESLIOLAR TOPU TOPU ELINIZDEN KAC TANE IT BESLEDIN DE KONUSON ??????????????????BIDE BURADAKI IZLEDIGIN VIDEODAK YORUMLARA DA BAK BI KAC KISI KANGAL KAZANIR DEMIS???? ZATEN VIDEO YURT DISINDA CEKILMISSS
kaç tane besledim ve kaç tane ürettim hala daha üretimde www.petcenter.com.tr fazla da uzatma sen haklısın köpek ihtiyacın olduğu zaman sana bişey ayarlarız rahat ol...

kangalın sesı süper yaw bendede kangal kırması var annesı kırması var cok güzel kopek cevık ve kuvvetlı

Hiç HOŞ OLMAYAN biriside köpek dövüşleri ve bir o kadar da bu tehlikede dövüşten zevk alanlar, tahrik olanlardır. Kangal cinsi köpeğe gelince aslında o kadar asil bir hayvandır ki, onu görmeden tanımadan konuşmak ne kadar yersiz ve insan oğlunda bilgi eksikliği sonucu oluşan komiklikden başka birşey değildir.

KANGAL cinsi köpekler tehlikeyi hissetmediği müddetçe kavga etmez, diğer köpekler kendisinden küçükse yine kavga etmez, karşı köpek KANGAL cinsi köpeğin güçlü olduğundan dolayı itiat gösterirse KANGAL cinsi köpek yine kavga yapmaz, Köpek kendi başına Muhakeme yeteneği olup sürüyü ÇOBAN gibi sevk ve idare etme yeteneği olduğu gibi sürüyü diğer tehlikelerdende korumasını bilir. Herkesin bildiği KURT ' an bahsetmiyorum, sürüye gizlice yaklaşan insan ve hırsızları sezgileri ile muhakeme yapıp tehlikeyi savmaya çalışır, ancak gündüz küçük çocuklara veya koyundan süt sağmak için gelen kadınlara bir şeyde yapmaz.

KANGAL cinsi köpekler her şeye rağmen dövüşmek için saldırıda bulunduğundada sadece ağzını ve dişini kullanmaz, rakibine ' ' DÖŞ ' ' de vurur, özellikle Kurt bundan darbe alır, daha sonra ağzı ile bir kaç manevra sonrası daha önceden kestirdiği rakibin boğzanını kaptığında sıkmakla kalmaz sıkarkende başını sağa-sola, ileri-geri sallayarak ve çırparak rakibine son ve öldürücü darbeyi vurur. Bu davranış biçimi KANGAL cinsinden başka hiç bir köpek göstermediği gibi diğer yırtıcılarda pek gösterdiği tespit edilmiş değildir.

PİTBUL cinsi Köpeğe gelince kışkırtılmaya çok elverişli köpektir, tuttunu bırakmaz doğrudur ama KANGAL cinsi köpek tuttururmu ? Kendiside KANGAL cinsi köpekten küçük olduğu için dövüş olayı pek olmaz, ama bu konu ile ilgili başımdan geçenleri sizinle paylaşayım.

SİVAS Hafik ilçesi Ekingölü bölgesinde bulunduğumuz sırada bir arkadaş KANGAL ' dan cins bir köpek yavrusu getirtmişti, bu arada Ankara ' dan gelirkende Pitbul cinsi köpekde vardı, orada uzun süre kalmıştık, bu arada KANGAL ' dan gelen köpek yavrusuda gelişerek büyüdü. O bölgeden ayrılarak Tokat ALMUS bölgesine geldik. Bu arada bazı arkadaşlarda köpeklerin hangisi güçlü gibisinden kendi aralarında iddialaşarak LÜZÜMSÜZ bir hareket sergileyerek köpekleri bir birlerine kışkırtıyorlar, KANGAL cinsi köpek tam ergin olmadığı halde PİTBUL cinsi köpeği bir kaç yerinden yaralıyor ve arkadaşlar Pitbulu zor kurtarıyorlar. O Muhteşem kuvvetli çenesi olan Pitbul ' la; KANGAL cinsi köpek kendini hiç kaptırmıyor. Biz Köpek kayboldu sanmıştk ki, on gün sonra köpek ortaya çıktı, meğer bizim kızmamızdan çekinmişler ve PİTBUL köpeğini yaraları iyileşinceye kadar on gün boyunca kapalı bir mekanda saklamışlar.