Ekermak çizel kazayağına uygulayabilirmiyizArtık takımlarınızın arkasındaki merdane ayarlamaları traktörden inmeden çok rahat yapabilirsiniz
Ekermak çizel kazayağına uygulayabilirmiyiz
Erkan vardiya sistemi calistigimdan gelememenin acısını yüzüme vurma [emoji17] [emoji17]Tak motora Cumartesi getir buluşmaya 5 dakka da halletsin Halil sana...
Ekermak çizel kazayağına uygulayabilirmiyiz
Lüleburgaz tarım fuarından 35 ayak aysan aldık o zaman hic bahsetmediniz bu sistemden .
Cumartesi buluşmada görüşürüz.Sistem daha yeni olduğu içindir Bey efendi ve normal merdane sisteminden biraz daha pahalı olduğu için özel üretime giriyor ama her makine satışımızda söylemeyi ihmal etmiyoruz. Ve isterseniz pistonlu sisteme çevirebiliriz.
İnşallah kısmet iseCumartesi buluşmada görüşürüz.
Bende Merak ediyorum var mı linkBitâne vidyo da izledim rotavatör önüne takılan patlatmalarada Pistonlu yapmışlar patlamanın derinliğini pistonla ayarlayabiliyorlar, tarlanın bazı yerlerinde tam salıyor bazı yerlerinde yarım, iyi yerlerinde de tamamen kaldırıyor, arkasındaki rotavatör standart geliyor..başka bi vidyodada yaylı çizellerde yay yerine Piston takmişlar güzel bi sisteme benziyordu
Bitâne vidyo da izledim rotavatör önüne takılan patlatmalarada Pistonlu yapmışlar patlamanın derinliğini pistonla ayarlayabiliyorlar, tarlanın bazı yerlerinde tam salıyor bazı yerlerinde yarım, iyi yerlerinde de tamamen kaldırıyor, arkasındaki rotavatör standart geliyor..başka bi vidyodada yaylı çizellerde yay yerine Piston takmişlar güzel bi sisteme benziyordu