PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Pick-up - Arazi Araçları
Peugeot partner tepee ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 1128696" data-attributes="member: 426"><p>2008 den 2017 ocak ayına kadar Dizel 307im vardı bakım harici cam kumandası - direksiyon pompası- turbo yağlama borusu harici bir masraf etmeden 2 hafta içinde sattım bu tarz sorunlarda 160 bin km 9 sene binmeye değer diye düşünüyorum 307 yi satıp sıfır full donanım Yen'i 308 aldım 10 bin km oldu bile açıkcası ben memnunum Peugeot grubundan Benim parça olarak kastım caddylere yönelikti mesela peugeotun aynı parçası 250 ise onun 450-500 ve ufak tefek parçaları aşırı pahalı sensör klima hortumu sorunu fln yaşadı bir arkadaşım evlat acısı gibi pahalıydı ufacık şeyler.... Peugeot biraz şöför seçer naziktir ama yakıt ve kullanım olarak iyidir şaban abinin dediği gibi özel serviste 250 ye bakım yaptırırsın yetkili servisinde 350-400 e .... bence alınır bir araç Bu tür araçları alıp kullananlarının niyeti binek tarI değil zaten partner alıp binek performansı beklemeyin saçma olur yük bagaj getir götür kullanımı olanlara hem binek hem ticari taşıma işlevi görür artı motorları çok sağlamdır Yakıta gelince şehir içi 5.5-6 arası bizim aracın değerleri uygun yazılımla 4.5-5.5 aralığına inebiliyor ama bu yakar değerlerin en nihayetinde şöförün elinde araç performansından dolayı gazlama ihtiyacı duyuyorsunuz sonuçta 308 in uzun yol yakıt değerleri 4 civarı 120 ile gittiğimde şehir içi de 5 civarı idi ama arada gazlıyorum 120 hp lik araç haliyle ortalama 6-7 arası olabiliyor bu gazlama dönemlerinde istesem şehir içi 4-5 aralığında seyrederim ama performans dan ötürü ayak gaza gidiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 1128696, member: 426"] 2008 den 2017 ocak ayına kadar Dizel 307im vardı bakım harici cam kumandası - direksiyon pompası- turbo yağlama borusu harici bir masraf etmeden 2 hafta içinde sattım bu tarz sorunlarda 160 bin km 9 sene binmeye değer diye düşünüyorum 307 yi satıp sıfır full donanım Yen'i 308 aldım 10 bin km oldu bile açıkcası ben memnunum Peugeot grubundan Benim parça olarak kastım caddylere yönelikti mesela peugeotun aynı parçası 250 ise onun 450-500 ve ufak tefek parçaları aşırı pahalı sensör klima hortumu sorunu fln yaşadı bir arkadaşım evlat acısı gibi pahalıydı ufacık şeyler.... Peugeot biraz şöför seçer naziktir ama yakıt ve kullanım olarak iyidir şaban abinin dediği gibi özel serviste 250 ye bakım yaptırırsın yetkili servisinde 350-400 e .... bence alınır bir araç Bu tür araçları alıp kullananlarının niyeti binek tarI değil zaten partner alıp binek performansı beklemeyin saçma olur yük bagaj getir götür kullanımı olanlara hem binek hem ticari taşıma işlevi görür artı motorları çok sağlamdır Yakıta gelince şehir içi 5.5-6 arası bizim aracın değerleri uygun yazılımla 4.5-5.5 aralığına inebiliyor ama bu yakar değerlerin en nihayetinde şöförün elinde araç performansından dolayı gazlama ihtiyacı duyuyorsunuz sonuçta 308 in uzun yol yakıt değerleri 4 civarı 120 ile gittiğimde şehir içi de 5 civarı idi ama arada gazlıyorum 120 hp lik araç haliyle ortalama 6-7 arası olabiliyor bu gazlama dönemlerinde istesem şehir içi 4-5 aralığında seyrederim ama performans dan ötürü ayak gaza gidiyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Pick-up - Arazi Araçları
Peugeot partner tepee ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt