Pas ve yaprak gübreyi aldık

Dönüm maliyeti 7.5 tl vallaha bu ney yav ekmes gübresi mazotu biçmesi ilaçlamaı size ne kalacak . Bunları düşündükçe halimze acıyorum. Birde bu kadar masrafa rağmen devletin sol yumruğu tepemizde inse bari oda yok. Az palazlansa hemen et süt ot getiriyo.

766896e2c9f0c290923663f04239b1bd.jpg
bu ilacı kullanan varmı daha önceki yıllarda pas için kalitelimi

Merhaba herkese kolay gelsin
Affiniza siginarak benim iki sorum olucak bizim bölgede bugdayda hasat zamanindan önce bi yagmur yagiyo ve bugdaylar simsiyah oluyo tane olmuyor bu kara pas midir eger kara pas ise hangi ilaci ve ne zaman kullanmaliyim
Ikincisi gecen sene son kullanma tarihi dolan bi yaprak gübresi var kullansam sıkınti olurmu malum fiyatlar ates pahasi

Affiniza siginarak benim iki sorum olucak bizim bölgede bugdayda hasat zamanindan önce bi yagmur yagiyo ve bugdaylar simsiyah oluyo tane olmuyor bu kara pas midir eger kara pas ise hangi ilaci ve ne zaman kullanmaliyim
Ikincisi gecen sene son kullanma tarihi dolan bi yaprak gübresi var kullansam sıkınti olurmu malum fiyatlar ates pahasi
Embriyo kararmasi

• Beğen
Tepkiler: Ethem ertürk

Embriyo kararmasi sunenin emgi yaparken biraktigi izlerdir bi zarari yok bugdayi ucuza alsnlar diye yapilan palavralar. Bnce o rastiktir yagmurlardan snra aniden havalar sicaklasiyorsa bolgeye gore olabilir

Dönüm maliyeti 7.5 tl vallaha bu ney yav ekmes gübresi mazotu biçmesi ilaçlamaı size ne kalacak . Bunları düşündükçe halimze acıyorum. Birde bu kadar masrafa rağmen devletin sol yumruğu tepemizde inse bari oda yok. Az palazlansa hemen et süt ot getiriyo.

Rusya dan et gelecekmiş. Önümüzdeki yaz TMO fiyat aciklamazsa işte ozaman:kök boğaz mi pas mi görucez. Tüccarın yanına gittiğin zaman tüccara dedim. yahu bak, benim bugayım bayer ile ilaçladim kök boğaz ikikere attım pas 8 kere süne 18 kere tüccar BA-NA-NE. diyor.hepsini ayni yere dök buğdaylarını.aynen bu şekilde. Ondan sonra Türk tarımını nasıl ilerleticez. İşte böyle ilaç ve tohum firmalarını zengin ederek...

E nolcak şimdi bayer kullanan ile kullanmayan arasında fark??????????
Un fabrikaları güzel analiz yapıyor. Sinanlı un var bilirmisin sinanli köyünde benim köyüme 5kilometre. Bu yaz oraya verdik kaliteye göre fiyat veriyor biraz bekliyorsun analiz yapılırken ama fiyatta memnun ediyor bayer ilaçları orda gösterir kendini yeterki rutubet çıkmasın. Amma tmo fiyat açıklamassa un fabrikası 90kuruşluk buğdaya niye 90 kuruş versin 85kuruş diyor.taban fiyat yok???? Ayde çek kantara geri dönemessin tarım kredi bekler.petrol ofisi bekler.bayer firması bekler.borçlular bekler beklerde bekler. Bilmem doğru mu yazdım ağabeyim hayırlı akşamlar..

• Beğen
Tepkiler: Alexander